test

Spa kopen

Speciaal voor de echte levensgenieters hebben wij spa's in ons assortiment opgenomen. Onze spa's zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Een spa kopen doe je niet alle dagen, kies dus zorgvuldig voor je jouw spa koopt. 

per pagina
12 artikel(en)

per pagina
12 artikel(en)

Een spa te koop bij Tuintime

Aangezien wij de spa's die we aanbieden in grote hoeveelheden afnemen bij onze leverancier, zijn wij in staat deze tegen zeer gunstige prijzen aan u aan te bieden. Koop dus bij ons uw spa!

Prijs spa

De prijs ligt dus laag, maar het gaat nog steeds over een aanzienlijk bedrag. Toch is dit een nuttige investering. U moet maar eens bedenken hoeveel geld u anders zou uitgeven aan het bezoek van een wellnesscenter of spa resort. Bovendien gaan de spa's van Intex wanneer ze goed onderhouden worden, zeer lang mee! De investering die u nu maakt zal dus nog jaren garant staan voor ontspanning en plezier. Ga gerust onze prijs eens vergelijken met die van onze concurrenten. U zal zien dat wij bij de goedkoopste aanbieders behoren.

Of u nu een spa wenst waarin u ruimte heeft voor 4 of 6 personen, één met zilveren of zwarte afwerking,... bij ons vindt u het allemaal! We hebben rekening gehouden met verschillende wensen en ons assortiment is dus divers. Voor ieder wat wils, u zal dus ook zeker de spa van uw dromen vinden!

Tips bij het aanschaffen van een spa

Wanneer u met het idee loopt een spa te kopen, kunt u het beste onderstaande punten in acht nemen:

  • De omtrek van de door u aan te schaffen spa dient groot genoeg te zijn.
  • Voordat u overgaat tot het kopen van een spa, vergelijk dan meerdere soorten met elkaar.
  • Het materiaal van waaruit het omhulsel bestaat.
  • Handig om te weten is of onderdelen makkelijk te krijgen zijn.
  • De spa dient een ongedierte-bestendige en -dichte onderkant te hebben.
  • Moment...

    {{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
    Verder winkelen of bestellen