test

Intex Oval Frame-zwembaden

Deze ovale zwembaden zijn een combinatie van de Easy Set-zwembaden en de Metal Frame-zwembaden. Deze opzetzwembaden zijn makkelijk op te zetten na het opblazen van de band, kan het water in het zwembad. Het zwembad wordt door een metalen frame ondersteund aan de lange zijdes. Dankzij de unieke ovale vorm van het zwembad is dit een ideaal zwembad voor mensen met wat meer plek in de tuin.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Intex ovaal zwembad

Op warme zomerdagen gaat er niets boven waterpret in eigen tuin. Vooral voor grotere kinderen en diegenen die graag zwemmen, zijn de grote opzetzwembaden van Intex een uitkomst. De ovale zwembaden van Intex combineren het gemak van de opblaasbare Intex Easy Set-zwembaden en de stevigheid van een zwembad met metalen frame. Tuintime biedt de Intex Oval Frame Pool in twee formaten: een met een lengte van 5,5 meter en een diepte van ruim 1 meter én een zwembad van maar liefst 6,10 meter lang en ruim 1,20 meter diep.

Gemakkelijk op te zetten

De Intex Oval Frame Pools zijn binnen een uur op te zetten. De plek waar het zwembad zal komen te staan, moet vrij zijn van (scherpe) steentjes en takjes die het bad kunnen beschadigen. Voor extra bescherming legt u het onderzeil - dat bij het pakket wordt geleverd - onder het bad. Wanneer de filterpomp is aangesloten, dan is het ovalen zwembad klaar om gevuld te worden. Ondertussen kan het bijgeleverde laddertje bevestigd worden.

Gemaakt om langere tijd te gebruiken

Het zwembad zal lang meegaan doordat de Intex Oval Frame Pool een afdekzeil heeft dat voor extra bescherming zal zorgen. Om het water fris en schoon te houden, kunt u zoutwater gebruiken. Dit zoute water is lang niet zo zout als zeewater. Een tiende van het zoutgehalte van zeewater is al voldoende om het zwembadwater schoon en fris te houden. Het Intex ovalenzwembad is gemaakt van Super-Tough PVC en is bestand tegen zoutwater, chloor, olie en zonnebrandcrème.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen