test

Opzetzwembaden

Ontdek de verschillende types opzetzwembaden bij Tuintime. Het Easy Set-zwembad is een opzetzwembad met een opblaasring. Metal Frame-zwembaden zijn sterkere opzetzwembaden dankzij een dikkere buitenwand. De Oval Frame-opzetzwembaden hebben zowel een opblaasring als sterke buitenrand, terwijl de Ultra Frame-zwembaden de sterkste soort opzetzwembaden zijn.

Opzetzwembaden

Er zijn veel verschillende opzetzwembaden in allerlei vormen, maten en kleuren. Ideaal om deze warme zomer mee door te komen! Tuintime heeft diverse opzetzwembaden van de beste kwaliteit in haar collectie en dat voor de leukste prijsjes! In welk opzet zwembad spetter jij deze zomer?

Groot opzetzwembad

Wanneer je de ruimte hebt, is het lekker om voor een groot opzetzwembad te gaan. Een rechthoekig opzetzwembad is hiervoor ideaal. In een grotere versie kun je niet alleen lekker afkoelen, maar ook daadwerkelijk een rondje zwemmen en lekker spetteren. Prettig voor de kinderen, maar ook heel fijn voor jezelf. Geniet met het opzet zwembad optimaal van een warm zonnetje. Wanneer een opzetzwembad rechthoekig is, kun je lekker in de hoeken zitten voor een comfortabel wateravontuur.

Intex-opzetzwembaden

Tuintime biedt opzetzwembaden aan van de beste kwaliteit. Eén van deze topzwembaden is het Intex-opzetzwembad. Dit bad staat bekend om haar topkwaliteit en wordt gemaakt van de beste producten. Het Intex-opzetzwembad is er voor de hele familie en varieert zowel in vorm als in maat. Denk hierbij aan een rond opzet zwembad, maar ook aan een rechthoekige. Voor de kleintjes zijn er ook kleinere formaten baden te krijgen.

Opzetten

Weet je niet precies hoe je een zwembad opzet? Dat ligt eigenlijk heel erg voor de hand. Bij de baden zitten handleidingen bijgevoegd, waarmee je binnen een handomdraai je bad hebt staan. Het is het handig om er iemand bij te hebben, wanneer je het zwembad opzet. Het uitvouwen van de baden vergt inspanning die met twee personen gemakkelijk te dragen is. Voor sommige baden heb je een pomp nodig om de rand op te blazen. Vooral voor extra comfort is dit erg lekker. Denk er altijd aan om een grondzeil onder het bad te leggen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen