test

Kinderzwembaden

Niets zo leuk voor een kind als kunnen spelen en zwemmen. Een zwembad voor kinderen zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier en geeft de nodige afkoeling op warme dagen.

Kinderzwembad bij Tuintime

Tuintime heeft alles voor kinderen die uitkijken naar de zomervakantie. Wij bieden een groot assortiment aan kinderzwembaden en toebehoren voor de echte waterratjes.

Uitgebreid assortiment kinderzwembaden

De zomer komt er weer aan, en de daarbij horende zomervakantie. Om uw kinderen lekker bezig te houden en te laten genieten biedt Tuintime.nl u een grote variatie aan kinderzwembaden. Voor iedere leeftijdsgroep is er wel iets in de webshop te vinden. Voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld een kinderzwembad met glijbaan of een zwembad met apenboom. Daarnaast zijn er een aantal familie zwembaden zodat u met het hele gezin van de lekkere zomerdagen kan genieten. Maar er zijn meer zwembaden voor kinderen om samen met hun vriendjes van te genieten. Bijvoorbeeld het kinderzwembad met fontein of het kinderzwembad met glijbaan.

De prijzen voor een zwembad voor kinderen variëren van slechts 3,95 euro tot 49,95 euro. Voor iedere prijsklasse is er dus wel een kinderzwembad waar u kind in kan genieten. Tevens hebben we een groot assortiment aan toebehoren, zoals strandballen, pompen, waterglijbanen, bandjes, zwemvesten en diverse zwembanden. Zodat het in ieder kinderzwembad een feestje is. Een zwembad voor kinderen is er in verschillende cartoons, zoals Mickey Mouse, pinguïns, apen of Sea World. Uw kinderen kunnen zich dus uren vermaken met hun favoriete beest of cartoon.

Eenvoud bij Tuintime.nl

Het zwembad voor kinderen is eenvoudig te bestellen via Tuintime.nl. De afmetingen en inhoud van een kinderzwembad worden duidelijk per product uitgelegd zodat u niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast wordt het zwembad voor kinderen en de toebehoren bij u thuis afgeleverd. Zwembaden voor kinderen bezorgt je uren zomerplezier, niets houdt je nog tegen om een kinderzwembad te kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen