test

Zwembad in de tuin

Bij warm weer is het een ideaal moment om je af te koelen in jouw eigen zwembad. Beleef uren zwemplezier in de Intex-zwembaden die je bij Tuintime terug kan vinden. 

Zwembaden bij Tuintime

Iedereen kan nu een zwembad hebben. De beste zwembaden voor de laagste prijs vindt u bij Tuintime.

In iedere tuin een zwembad

De zomer komt er weer aan. En wat is er nu lekkerder dan met zomerse temperaturen een frisse duik te nemen in uw eigen zwembad! Bij Tuintime willen we er daarom voor zorgen dat iedereen een kwaliteitszwembad in zijn bezit kan krijgen.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, voor iedere tuin verkopen we een passend buitenzwembad. Voor de grotere tuinen hebben we bijvoorbeeld een groot assortiment aan inbouwzwembaden en opzetzwembaden. Voor de kleiner tuinen of grote balkons hebben tevens een groot aantal opbouwzwembaden. Deze buitenzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat uw zwembad bij de tuin of balkon past.

Naast zo een heerlijk buitenzwembad hebben wij ook verschillende zwembaden voor de allerkleinsten, zodat ook zij altijd veilig in het water kunnen spelen. Daarnaast heeft Tuintime.nl verschillende spa's zodat u van uw tuin een waar kuuroord kan maken

De luxe van een buitenzwembad

Een buitenzwembad zal iedere tuin een luxere uitstraling geven. Een zwembad in de tuin heeft eveneens het voordeel dat uw andere tuinproducten veel beter uitkomen. Genieten van een zwembad doet u met het hele gezin of vrienden. In iedere tuin een zwembad!

Zwembad in de tuin, maar wat komt daar bij kijken?

Bij de aanschaf van een zwembad is het belangrijk om een keuze te maken tussen een inbouwzwembad en een opbouwzwembad. Wanneer er wordt gekozen voor een inbouwzwembad is het belangrijk dat er een goede ondergrond aanwezig is. In sommige gevallen zou er eveneens een bouwvergunning nodig zijn. Maar met een buitenzwembad van Tuintime.nl is dit niet nodig, omdat deze voldoen aan de eisen van de bouwvergunning. De buitenzwembaden zijn zelf in te bouwen, maar u kunt ook gebruik maken van de installatieservice van Tuintime.nl. Een tuin met zwembad is een plezier voor iedereen, want een eigen zwembad thuis zorgt voor de gewenste afkoeling.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen