Een zwembad bouwen doe je zelf

Wat een luxe: een zwembad in de achtertuin. Een zwembad bouwen lijkt misschien een heel gedoe, maar met de zwembaden van Tuintime.nl is het juist heel gemakkelijk en zelf te doen. Daar hoef je geen zwembadbouwers voor in te huren. Om het gepaste zwembad te bouwen in je tuin vind je al je benodigdheden bij Tuintime.

Zwembad inbouwen

Kies welk zwembad je al in je achtertuin ziet liggen en bestel deze eenvoudig en snel hier in de webshop. Vervolgens wordt het zwembad om te bouwen compleet met alle toebehoren bij je thuis geleverd. Het is mogelijk om dit door zwembadbouwers te laten doen, maar dankzij de goede handleiding is het ook eenvoudig zelf te doen. Het is ook leuk om zelf het zwembad te bouwen, je zal daarna nog heerlijker genieten van je eigen zwembad. En zo hoef je geen beroep te doen op dure bedrijven uit de zwembadbouw maar kan je zelf een goedkoop zwembad bouwen. Je wordt namelijk zelf een zwembadbouwer!

Zwembaden bouwen

Natuurlijk is een belangrijk onderdeel van de keuze van het bad wat de zwembad bouwen kosten zijn. Je hoeft tenminste geen extra kosten te maken voor een bouwvergunning: de inbouwzwembaden van Tuintime.nl voldoen aan de maximale afmetingen om zonder een bouwvergunning een zwembad in te bouwen in je achtertuin. Ook hoeft het zwembad bouwen geen kosten met zich mee te brengen wat extra apparatuur betreft, want het zwembad wordt met alles erop en eraan geleverd. Dat scheelt alvast in prijs.

Veel zwemplezier

Wanneer het zwembad is geleverd kun je het zwembad inbouwen. Volg hiervoor de meegeleverde instructies. Voordat je gaat zwemmen is het ook verstandig om de waterkwaliteit te testen. Is de kwaliteit goed, dan rest ons nog maar een ding: veel zwemplezier in je nieuwe, zelf-ingebouwde zwembad. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen