Zweefparasol

Een van de meest praktische tuinartikelen is een zweefparasol. Waar een gewone tuinparasol niet altijd daar schaduw geeft waar u die juist nodig heeft, kunt u de zweefparasol altijd zo neerzetten dat dat wel lukt. Zo kan hij heel goed schaduw geven boven een tafel, zonder dat die tuintafel een gat in het blad hoeft te hebben. Zweefparasols kunt u zo gemakkelijk plaatsen dat deze nooit in de weg staan. Bij Tuintime vind je zwevende parasols in verschillende kleuren en formaten.

Ruimtewinner

Omdat de standaard niet in het midden zit maar aan de zijkant, is er qua plaatsing veel meer mogelijk. En of de zweefparasols nou vierkant zijn of rond; ze zijn altijd praktisch in het gebruik. Een mooie zweefparasol is dus iets om gebruik van te maken als u ook graag in de schaduw wilt kunnen zitten in de tuin of op het dakterras. En wat is er heerlijker dan genieten van uw tuin of uw terras, zonder last te hebben van te veel zon?

Deze parasol is, net als elke andere tuinparasol, te verkrijgen in diverse kleuren. De parasol is een ruimtewinner en een echte aanwinst voor iedere tuin of dakterras en u zult zeker veel plezier hebben van uw aankoop. Als de zweefparasol vierkant is kan hij prima vlak langs een muur of haag staan en toch overal schaduw geven.

Aanbieding

Wij maken dat u zo voordelig mogelijk een zweefparasol kunt aanschaffen zodat in de zomer heerlijk kunt genieten van uw tuin of terras, zonder risico op verbranding en zonder dat het al te heet is. Een tuinparasol zweefparasol is eigenlijk onmisbaar voor wie houdt van het leven buiten, zodra het zonnetje zich laat zien.

Onder een zweefparasol, vierkant of rond, is het lekker zitten, luieren eten en drinken, alleen of met familie en vrienden. Maak dus gebruik van onze zweefparasol aanbieding en geniet van zon en schaduw zodra het weer het toelaat.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen