test

The Original Fatboy-zitzak

De Fatboy Original-zitzakken zorgen voor uniek comfort. Deze modellen zitzakken van Fatboy zijn gemaakt van nylon en wegen nog geen 7kg. De afmetingen van deze zitzakken bedragen 180x140cm waardoor je lekker languit kan relaxen in deze zitzakken. Bovendien kan je deze Fatboy zitzakken eenvoudig reinigen met lauw water en zeep.

per pagina
7 artikel(en)

per pagina
7 artikel(en)

The Original Fatboy-zitzak

Zijn naam zegt het al. Fatboy zitzak, oftewel een echte supergrote zitzak. Fatboy The Original is van het soort zitzak dat uw rug en benen helemaal omvat en waar u niet af- of uitrolt. De onverwoestbare Fatboy-zitzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en Tuintime geeft maar liefst 2 jaar garantie op productiefouten van de Fatboy Original. Tuintime weet wat uw tuingasten willen. Neemt u ook eens een kijkje bij onze trendy steigerhouten tuinmeubelen en comfortabele ligbedden.

Tuintime Original comfort

De indoor Original Fatboy past door zijn soepele vormgeving in elk interieur. Ziet u het al voor u? Heerlijk onderuitgezakt in uw zitzak Fatboy leest u op het gemak uw tuinboek en probeert u voor te stellen hoe dat mooie buitenzwembad van Tuintime in uw tuin zal staan. Met een herindeling van de tuin door het tuinhuis te verplaatsen en het gazon van kunstgras iets te verleggen, kan er een mooie locatie voor een zwembad gerealiseerd worden, mijmert u. De Fatboy Original-zitzak, een meester in het comfort verschaffen, zorgt ervoor dat u alle besef van tijd en ruimte vergeet en zeer goede plannen ontwikkelt.

The Original Fatboy schoon in een handomdraai

Fatboy The Original is gemaakt van makkelijk te reinigen nylon met een pvc-coating. De coating zorgt ervoor dat het vuil zich niet vasthecht aan de nylon stof. Een doekje met lauw- tot handwarm water is voldoende om de Fatboy zitzak te onderhouden. Fatboy-zitzakken van Tuintime zijn slechts 6,8 kg zwaar en dat maakt dat u ze makkelijk bijtrekt in een ongedwongen gezelschap. De royale afmeting van de zitzak Fatboy zorgt ervoor dat u in deze zitzak zelfs rechtop kan zitten. Tuintime gelooft in deze Original Fatboy. Koop nu deze Fatboy Original en ervaar het zelf.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen