test

Buggle-Up zitzakken

De ideale zitzak voor buiten is de Buggle-Up zitzak van Fatboy. Deze outdoor zitzak is gemaakt van nylon en kan eenvoudig gereinigd worden met lauw water en zeep. Een Buggle-Up zitzak weegt minder dan 9 kg en meet 140x190cm. Bovendien heeft deze buiten zitzak een gesp-systeem waardoor een deel van de Buggle-Up zitzak rechtop kan staan.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Buggle Up-zitzakken

Een zitzak kan een comfortabele zitplaats bieden in een huis- of slaapkamer. Heerlijk onderuit gezakt geniet u van een film, boek of kopje thee. Met de Buggle Up-zitzakken kunt u nu ook buiten genieten van deze ultieme vorm van relaxen. Bovendien zijn de zitzakken voor buiten leverbaar in verschillende kleuren, waardoor ze de tuin direct wat opleuken. Een zitzak buiten in een felle kleur geeft uw tuin bovendien een gezellige uitstraling. Bent u juist op zoek naar een zitzak die past in uw moderne, strakke inrichting? Er zijn ook zitzakken die buiten gebruikt kunnen worden in meer neutrale kleuren.

Het Fatboy Buggle Up-systeem

De naam zegt het eigenlijk al; de Buggle Up-zitzakken kunnen vastgegespt worden, waardoor het achterste stuk van de zitzak omhoog blijft staan. Hierdoor lijken de zitzakken voor buiten net op gewone tuinstoelen. De Fatboy Buggle Up is gemakkelijk vast te gespen, maar wanneer je liever onderuit ligt, bijvoorbeeld om lekker te zonnen, kun je het vastgespen natuurlijk ook achterwege laten.

Zitzak voor buiten

Door zijn vuil- en vochtwerende stof kan deze Fatboy zitzak buiten gebruikt worden. Hoewel deze zitzakken buiten gebruikt kunnen worden, dienen ze uiteraard wel beschermd te worden tegen regen en te veel zonnige dagen. Een zitzak voor buiten kan gemakkelijk schoongemaakt worden met lauw water en neutrale zeep.

Bezorging van de zitzak

Een zitzak is groot en redelijk zwaar, maar over de bezorging van de zitzak hoeft u zich geen zorgen te maken. Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt, bezorgt Tuintime de zitzak binnen enkele dagen gratis bij u thuis. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de zitzak buiten op de juiste plek te zetten. Hierna kunt u direct beginnen met relaxen en heerlijk wegdromen in uw eigen zitzak.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen