test

Fatboy-poef

Jouw voeten omhoog wanneer je in de zetel ligt of een extra trendy zitbankje dan is de Fatboy-poef ideaal voor jou. Deze poef is gemaakt van nylon en is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Hij meet 60x60x36cm en bovendien kan je de poef van Fatboy makkelijk reinigen met lauw water en een beetje zeep.

per pagina
7 artikel(en)

per pagina
7 artikel(en)

Relaxen met een Fatboy-poef

Zit jij ook graag met je voeten omhoog, maar wil je ze niet op de salontafel leggen? Dan kies je natuurlijk voor zo’n leuke, stevige poef van Fatboy. Omdat deze poefen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en designs zit er altijd wel eentje bij die precies past in jouw interieur.

Vrolijke kleuren

Wat vind je bijvoorbeeld van de vrolijk gekleurde Fatboy Point? Deze ronde poefs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en nemen weinig ruimte in, waardoor ze ideale zitplaatsen vormen voor de huiskamer, maar ook voor de tienerslaapkamer. De Fatboy Point is een stevige poef waar je heerlijk op kunt zitten.

Designpoef

Maar een pouf van Fatboy zou niet van Fatboy zijn als er niet meer verschillende vormen poefen zijn. Zo kun je naast de Point ook kiezen voor de designpoef 2nd Avenue. Een luxepoef van Fatboy om te gebruiken als extra bankje in de woonkamer of voor de studeerkamer. Vier van deze half ronde poefs vormen samen een cirkel, maar los kun je ze ook plaatsen. En wat dacht je van de design poef met diverse kleuren en patronen? De drie losse kussens kun je zowel los als samen gebruiken.

Poef voor binnen

Let wel, de Fatboy-poef is alleen voor binnengebruik. Het materiaal van de Fatboy-poef is namelijk niet weerbestendig. Wanneer je de Fatboy-poef wel buiten wilt gebruiken, leg er dan altijd een matje (zoals een yogamatje) onder om beschadigingen te voorkomen. Maar zeg nu zelf; deze kleurrijke poefjes wil je toch liever lekker binnenshuis gebruiken?

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen