test

Fatboy Junior-zitzak voor kinderen

Ook kinderen liggen graag in een zitzak. Daarom heeft Fatboy een kinderzitzak ontwikkeld: de Fatboy Junior. Deze kinderzitzak is iets kleiner dan de originele versie: 100x130cm en weegt slechts 3 kg. De Fatboy Junior-zitzakken zijn gemaakt van nylon dat makkelijk te reinigen is met lauw water en zeep.

per pagina
7 artikel(en)

per pagina
7 artikel(en)

Zitzak voor kinderen

Je eigen tuinschep, je eigen hangmat en je eigen Fatboy junior zitzak maken dat je je net zo belangrijk voelt als je papa. Tuintime tuinshop houdt rekening met de kleine mannen en dametjes onder ons met precies op hun lengte afgestemde speelhuisjes, speeltoestellen, loopfietsen en natuurlijk de zitzak voor kinderen. Ook als je al wat groter bent en je komt net uit school is het nog steeds lekker loungen onder de parasol in de Fatboy kinderzitzak. Daarna een frisse duik in het buitenzwembad en dan aanschuiven aan de tuintafel voor het avondeten.

Kinderzitzak past overal bij

De zitzak die kinderen kiezen is de kinderzitzak van Tuintime. Dankzij het uitgebreide kleurenscala van de Fatboy junior-serie past deze kinderzitzak tevens in elk interieur; stoer zwart of rood voor de echte racekamers tot een wat rustiger roze of geel voor de vrolijke kinderkamer. Hangt u zelf ook zo graag onderuit in zo'n stoere zitzak voor volwassenen? Een leuke zithoek van vrolijk gekleurde zitzakken in verschillende maten en kleuren geeft de speelzolder, de tuinkamer of het vakantiechalet een gepaste nonchalante uitstraling.

Zitzakken en kinderen

Kinderen morsen eens wat meer of hebben vuile handjes waardoor een kinder zitzak sneller vuil wordt dan The Original-zitzak voor volwassenen. De kinderzitzakken van Tuintime zijn allen van een met PVC gecoat nylon wat ze naast zeer sterk ook makkelijk afwasbaar maakt. Daarnaast hechten, door de PVC coating, vetten en vloeistoffen zich slecht aan de zitzak van de kinderen. De Tuintime Fatboy-zitzak voor het kind weegt slechts 3 kg en heeft de bescheiden afmeting van 100x130 cm. Dit in tegenstelling tot de zitzak voor volwassenen die 6,8 kg weegt en met een serieuze afmeting 180x140cm zelfs de langsten onder ons helemaal omarmt.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen