test

Windscherm

De windschermen bij Tuintime zijn van de hoogste kwaliteit. Een windscherm voor op jouw terras of een windscherm op jouw balkon kan je vinden in het aanbod windschermen van Tuintime. Ook voor een oprolbaar windscherm zit je goed, Tuintime heeft verschillende oprolbare windschermen.

Overzicht subcategorieën van Windschermen

Windschermen in de tuin

De ene keer komt de wind van links, de andere keer van rechts of hij draait gedurende de dag. Op dat soort dagen is het moeilijk om uit de wind te zitten. Of niet? Op het strand zitten we vaak uit de wind dankzij het windscherm. Waarom zou u dan geen windscherm in de tuin plaatsen? Een tuin windscherm zet u makkelijk vast met haringen of tussen een paar paaltjes in. Het enige nadeel van zo’n windscherm zijn echter de scheerlijntjes waar u over kunt struikelen. Dan zou u beter voor andere tuin windschermen kunnen kiezen, namelijk een windscherm die oprolbaar is.

Oprolbare windschermen

Een nieuw fenomeen in terras windschermen is het oprolbare windscherm. Geen gedoe met scheerlijnen en haringen, u hebt alleen een muurbeugel nodig of een aluminium box waar u de paaltjes in bevestigt en u rolt het scherm vervolgens makkelijk uit. De windschermen voor het terras zijn er in een enkel en dubbel formaat, waardoor u makkelijk het terras afschermt. U kunt de techniek van de windschermen die oprolbaar zijn vergelijken met dat van een projectiescherm: u trekt het windscherm makkelijk uit de beugel of paal, waarna u deze eenvoudig vastzet.

Ook op het balkon

De terrasschermen die u kunt oprollen zijn niet alleen handig voor op het terras, ze vormen ook een ideaal balkon windscherm. Dankzij het stevige materiaal kan dit windscherm op het balkon alle windstoten aan. Bovendien creëert u met dit windscherm ook een beetje extra privacy op uw balkon. Laat de zomer – met de wind – maar komen!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen