Wicker tuinmeubelen hebben duurzaam vlechtwerk

Wicker tuinmeubelen zijn tuinmeubelen van een ambachtelijk gevlochten kunststof. Bij de wicker tuinmeubelen outlet zijn veel van deze meubelen tegen mooie prijzen verkrijgbaar. Wicker tuinmeubels staan gekend voor hun duurzame kwaliteitsvolle producten.

Wat is wicker?

Het vlechtwerk van de tuinmeubelen van wicker is van een hoogwaardig kunststof. Het materiaal is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn UV-stralen niet schadelijk voor het materiaal. Wicker kan het hele jaar in de tuin staan, zonder dat het beschadigd. Alleen als het vriest is het raadzaam niet op de stoelen te gaan zitten, omdat het materiaal dan breekbaar is. Letterlijk betekent het Engelse woord wicker vlechtwerk en het materiaal wordt als het ware gevlochten om een aluminium frame. Het materiaal voelt zacht aan, maar is toch sterk en duurzaam door een lange levensduur.

Loungen op of eten aan wicker

Tuinmeubelen van wicker zijn er in veel variaties. Tuintime biedt loungesets met luxe loungebanken, loungestoelen en tuintafels in wicker. Samen is van deze meubelen een sfeervolle combinatie te maken, waar veel gezellige avonden op vrienden mee doorgebracht kunnen worden. Luxe tuinkussens zorgen ervoor dat u diep in de wicker tuinmeubelen kunt wegzakken. Naast loungesets zijn ook tuintafels- en -stoelen verkrijgbaar van het kunststof materiaal. Voor een ontspannen moment is een wicker ligbed onmisbaar en een bijzettafel is erg handig voor uw glas drinken.

De hele tuin in dezelfde sfeer

Om de sfeer in de tuin compleet te maken kunnen uw planten in een bloembak van wicker gepot worden of een tuinscherm van het materiaal geplaatst worden. Zelfs voor uw afvalcontainer is een scherm van het materiaal verkrijgbaar. Het vlechtwerk van de wicker tuinmeubelen is verkrijgbaar in diverse kleuren, als verschillende tinten bruin, grijs en zwart. Dit maakt dat voor elke smaak en voor elke tuinstijl tuinmeubelen van wicker verkrijgbaar zijn.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen