Warmtestraler

Zoekt u een warmtestraler voor een redelijke prijs? Kijk dan op de website van Tuintime. Bij dit online tuincentrum vindt u verschillende warmtestralers die voldoen aan alle kwaliteitseisen die u aan een dergelijke verwarming mag stellen. Zo zorgt u voor een behaaglijke temperatuur, ook als de zon het even laat afweten.

Verleng de zomer

Een warmtestraler zorgt voor warmte op de vele momenten dat het in ons land net even te koud is om buiten te zitten. U verlengt de zomer tijdens het voor- en naseizoen en daardoor kunt u veel langer en vaker genieten van uw tuin of terras. Gezellig met vrienden buiten een glaasje drinken hoeft niet beperkt te blijven tot hele mooie zomerse dagen en bijbehorende avonden. Ook als het eens wat minder weer is, zit u dankzij dit apparaat comfortabel in de tuin of op het terras. Lekker genieten van de buitenlucht, zonder dat u het koud hoeft te hebben!

Geen open vuur, dus extra veilig

Warmtestralers zijn extra veilig, want er komt geen open vuur aan te pas. Ze worden dan ook vaak gebruikt in de horeca, voor het verwarmen van een terras. Veel van de verwarmingsapparaten hebben de mogelijkheid van bediening op afstand en dat maakt het gebruik extra gemakkelijk. Bovendien: het apparaat is in enkele seconden op de juiste temperatuur, dus wachten is er niet bij! Warmte op afroep, wat wilt u nog meer?

Gratis thuisbezorgd

Het gemak dient de mens bij Tuintime. U krijgt uw warmtestraler dan ook gratis thuisbezorgd. Maak uw keuze uit het assortiment warmtestralers en geniet binnenkort al van het behaaglijk buiten zitten in uw eigen tuin of op uw eigen balkon!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen