Een vlinderhotel kopen

Online bij Tuintime een goedkoop vlinderkastje kopen is altijd een goede actie. Een vlinderhuis is door zijn compacte vorm en decoratieve aanblik niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Tuintime heeft naast decoratieve insectenhotels en egelhuizen nog veel meer leuke cadeau-ideeën voor in en om de tuin. Kijk nu in onze online shop; niet alleen om een vlinderkast te kopen, maar ook voor hippe zitzakken, fleurige parasols of een tropische hangmat bent u bij Tuintime aan het goede adres.

Lok de vlinders naar uw tuin

De droom van elke tuinliefhebber is een tuin rijk aan bloemen, vogels en vlinders. Een vlinderrijke tuin begint met een vlinderkastje kopen en er wat droge blaadjes en takjes in te leggen. Vervolgens hangt u het op een rustig plekje uit de wind en u zult al spoedig de vlinders er een kijkje in zien gaan nemen. Help de natuur een handje door niet alleen een vlinderhuisje te kopen, maar ook een vlinderstruik en wat sint-jacobskruid aan te planten. Deze beide gewassen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op onze prachtige tuinvrienden en binnen de kortste keren zal het vlinderhuis druk bezet worden door citroentjes, schoenlappers en dagpauwogen.

Insectenhuizen van natuurlijk materiaal

Wanneer u besluit een vlinderkast te kopen en rondkijkt in onze categorie insectenhotels zult u zien dat ook de andere insectenkastjes van Tuintime uitgevoerd zijn in zogenaamde eco-stijl. Dit houdt in dat de gebruikte materialen uit de natuur komen en daardoor in elk tuininterieur passen. Met een vlinderhuisje kopen, maakt u een leuk gebaar; niet alleen naar de vlinders, maar ook naar uzelf en uw tuin. Aarzel niet om een vlinderhotel te kopen, u ondersteunt er het ecologisch evenwicht en verhoogt het decoratieve aanzicht van uw tuin mee.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen