Verticaal tuinieren

Een verticale tuin is de ideale oplossing als uw tuin een klein oppervlak heeft en u toch een mooi groen geheel wilt. In de afgelopen jaren is veel geëxperimenteerd met verticaal tuinieren. Verticale tuinen ziet u niet alleen in serres, maar ook op balkons en tegen gevels van gebouwen, zowel bij particulieren als bij bedrijven en overheidsinstanties. Verticaal groen kan in vrijwel elke situatie, zolang er maar één vierkante meter beschikbaar is. Een verticale tuin neemt weinig ruimte in beslag en vraagt over het algemeen weinig onderhoud. Ideaal dus!

Verticaal Tuinieren

Verticale moestuinen bij Tuintime.nl

Speelt u al langer met het idee van een eigen moestuin, maar hebt u er nauwelijks plaats voor? Dan kan een verticale moestuin uitkomst bieden. Met dit soort tuin kunt u alle kanten op: de verticale moestuin kunt u in uw serre plaatsen, maar ook in een luw en zonnig hoekje buiten. Geen geloop tussen de kwetsbare kruiden, en sla kunt u op een gemakkelijke hoogte plukken. Handig en mooi, zo’n verticale tuin, en nog leuk voor de kinderen ook.

Verticaal Tuinieren

Verticaal groen: kwaliteit en duurzaamheid

Tuintime.nl biedt veel verschillende verticale tuinen die in elk soort omgeving passen. Hebt u weinig plaats en u wilt toch een ‘tuin’, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook voor de verticale drainage-tuin. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en geven graag advies op maat. Onze producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat ze tegen een stootje of regenbui kunnen en lang meegaan. Verzending van artikelen uit de webshop is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro. Een verticale tuin heb je snel dankzij Tuintime.nl, zo kan je snel beginnen met verticaal tuinieren. Koop dus snel jouw bloembakken en begin met verticaal tuinieren!

Verticaal Tuinieren

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen