Verticale tuin zelf maken

Droomt u ook van een tuin vol groene planten en heerlijk geurende, kleurrijke bloemen? Maar blijft het bij dromen omdat u alleen een balkon hebt en ook nog wilt kunnen zitten? Zoek niet verder, want een verticale tuin maken is dan dé oplossing. Want door een verticale tuin maken kunt u op een slimme manier met weinig ruimte een grootst effect creëren. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en verticale tuinen zelf maken!

Verticale tuin maken


Een echte eyecatcher: verticale tuinen zelf maken
Of wat dacht u ervan uw eigen kruiden en groenten te kweken in uw keuken? Gewone bloempotten nemen al snel uw hele aanrechtblad in beslag, waardoor u niet meer de ruimte hebt om uitgebreid te koken. De oplossing is een verticale tuin aanleggen. Daarmee bespaart u ruimte en kunt u volop verse producten kweken in uw eigen keuken. Het is niet alleen gezond om uw eigen kruiden en groenten te verbouwen, een verticale tuin aanleggen is bovendien een echte eyecatcher in uw huis!

Verticale tuin maken

Ruimtebesparend en eenvoudig te maken
Verticale tuinen zelf maken is niet alleen een ruimtebesparende oplossing, het is ook nog eens heel eenvoudig. U hebt alleen een wand nodig voor het verticale tuin zelf maken. U bevestigt de verticale mini-tuin aan de muur en plant vervolgens uw favoriete planten en bloemen. Door een verticale tuin zelf maken tovert u uw balkon of schutting in korte tijd om in een prachtige tuin. En uw keuken is in mum van tijd een moestuin rijker. En zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan een maaltijd met verse groenten uit eigen tuin? Aarzel niet langer en kijk vandaag nog welke verticale tuin voor u het meest geschikt is.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen