Tunnelserres: hoge kwaliteit voor een lage prijs

Een tunnelserre kan in alle tuinen worden geplaatst, ook als uw tuin relatief klein is. Een tunnelserre is makkelijk in gebruik, want tunnel serres kunnen eenvoudig worden opgebouwd en afgebroken. In enkele minuten vouwt en rolt u een folietunnel op tot een klein pakketje. Ook opbergen is dus geen enkel probleem. Zijn uw groenten klaar en heb u ze met smaak opgegeten, dan verwijdert u folietunnels in een handomdraai en bewaart u de serre tunnel gewoon tot volgend jaar. Voordelig is dat een tunnelserre weinig kost, alsook het feit dat u hem kunt gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

Tunnelserres voor elke type tuin

Het maakt in principe niet uit over welk type tuin u beschikt en hoe groot uw tuin is. Een tunnelserre kunt u bijvoorbeeld tegen een kale muur plaatsen, zodat de muur ook zijn warmte aan de planten kan afgeven. Serres tunnel kunnen uiteraard ook in het midden van de tuin worden neergezet. Of u nu een moderne of klassieke tuin hebt, een ervaren of beginnende tuinier bent, een serre tunnel past zeker in uw tuin.

Tuintime: voor alle informatie over een tunnelserre

Tunnelserres kunnen uw tuin echt afmaken en niets smaakt beter dan vers geteelde groenten die rechtstreeks uit uw tuin komen. Wilt u meer informatie over een serres tunnel en hoe u deze gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden? Aarzel dan niet en neem gauw contact met ons op. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag. Stel via de site uw vragen en wij voorzien u zo snel mogelijk van een deskundig antwoord. Tuintime biedt u hoogwaardige materialen en een goede service voor de laagste prijs.

f

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen