Tuinzetels

Wilt u ook wat meer gaan genieten van het buitenleven en zoekt u nieuwe tuinzetels? Met behulp van Tuintime.nl kan jij jouw tuin met eenvoudige middelen en tegen de gewenste prijs een compleet nieuwe look geven! Wij hebben opvallende buitenzetels die een blikvanger in uw tuin zullen vormen. Stelt u zich eens voor dat u in de tuin heerlijk ontspannen kunt zonnebaden, lezen, drinken, eten en genieten met vrienden of de kinderen.

Kortom, loungen op prachtige tuinzetels van uitstekende kwaliteit. Bij ons betaalt u geen verzendkosten wanneer u een bestelling plaatst voor meer dan vijftig euro, dus dat draagt alleen maar bij aan een zonnig gevoel! 

Alles voor de tuininrichting en aankleding

Naast duurzame tuinzetels van prachtig design verkopen wij ook vele andere populaire tuinmeubelen, zoals ligstoelen, tuinbanken en complete loungesets. Kijk rond op onze site om te zien wat verder de mogelijkheden zijn om het leven in de tuin te veraangenamen, zoals een zwembad of hippe zitzakken.

Bij ons vindt u alle tuinzetels voor lounge- of relax-doeleinden, overige meubels en accessoires om de tuin naar uw eigen smaak in te richten. Maak het geheel af met een nieuwe parasol in een passende kleur of leg eens een stukje kunstgras aan. Wij zijn u graag van dienst met advies over een nieuwe tuinzetel of een van onze andere artikelen.

De voordelen van Tuintime.nl op een rij

 • Gratis levering als u bestelt voor meer dan vijftig euro.
 • Alleen de beste kwaliteit buitenzetels en andere producten.
 • U vindt bij ons de laatste trends tuinzetels voor lounge-doeleinden.
 • Ruime keuze in stijlen, kleuren, materialen en opstellingen van tuinzetels en tuinmeubilair.
 • Wij staan altijd voor uitstekende service.
 • Mocht uw nieuwe tuinzetel onverhoopt niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u deze volgens onze voorwaarden steeds retourneren.
 • Moment...

  {{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
  Verder winkelen of bestellen