Ontdek het gemak van Tuintime, uw eigen online tuinwinkel

Tuintime is een online tuinwinkel waarin u alles vindt rondom tuinartikelen en toebehoren. U kunt in de tuinwinkel onder meer terecht voor tuinmeubels, hangmatten, zwembaden, tuinhuizen en buitenspeelgoed. De online tuinshop is op een overzichtelijke en interactieve manier weergegeven waardoor u eenvoudig door de pagina’s kunt browsen. Het online bestellen van uw nieuwe tuinbenodigdheden was nog nooit zo eenvoudig met behulp van deze overzichtelijke tuinwebshop!

Over de tuinwinkels van Tuintime

In de tuinwinkels van Tuintime begrijpen ze heel goed dat de tuin het verlengde is van uw woning. Deze online tuinwinkel snapt dat uw tuin een plek is om in te ontspannen en dat er best wat aandacht aan besteed mag worden. Om deze reden vindt u in de webwinkel tuinartikelen in verschillende stijlen en materialen. Mocht u in de tuinwinkel desondanks niet vinden wat u zoekt, dan staat het klantgerichte personeel van de tuinwinkel natuurlijk voor u klaar.

Een tuinshop voor de hele familie

Verschillende tuinen en families resulteren in verschillende tuinwensen. De online tuinwinkel is hier daarom volledig op ingericht. Zo is er in de tuin winkel een aparte sectie voor ‘buitenspeelgoed’. Van speeltoestellen, tafeltennistafels en trampolines, u vindt het allemaal in de webshop! Maar ook als u niet een vast toestel in uw tuin wilt plaatsen bent u bij de tuinwinkel aan het juiste adres. Zo kiest u in de tuinshop bijvoorbeeld voor een volleybal of een loopfiets.

Ontspannen wordt nog eenvoudiger met de huis en tuin winkel van Tuintime

Ook als uw tuin voornamelijk dient om in te relaxen zal de tuin webwinkel aan uw wensen voldoen. Zo vindt u onder meer hangmatten, spa’s, parasols, tuinhuizen en zwembaden in het assortiment van de tuinwinkel. Blader eens door de pagina’s van de tuinshop en u zult verrast worden door het grote aanbod aan comfortabele zitzakken en chique tuinbungalows. Leest u graag een boekje in de tuin? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij het aanbod aan tuinboeken in de tuinshop.

Passende service en veilig betalen bij Tuintime

In de tuinwinkel bent u bovendien verzekerd van een uitstekende service. Heeft u vragen omtrent de webwinkel tuin dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice via telefoon of e-mail. Bovendien hoeft u zich in de tuinen winkel geen zorgen te maken om uw betaling. In de tuinwinkel kunt u uw aankoop direct veilig online betalen met bijvoorbeeld IDEAL, creditcard of PayPal. Bij de tuinwebshop kunt u vrijwel al uw bestelde goederen eenvoudig retourneren. Bovendien worden bestellingen in de tuin webshop vanaf €50 gratis verzonden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen