Tuinverlichting

Geniet ook 's avonds uw tuin met de verlichting van Tuintime. In ons gamma hebben wij zowel fakkels, windlichting als de klassieke sfeerverlichting. Gezelligheid troef!

Overzicht subcategorieën van Tuinverlichting

Tuinverlichting online kopen

Op warme dagen zit iedereen graag in tuin en dat de hele dag lang. Niets leuker dan 's avonds een aperitiefje drinken op het terras bij kaarslicht! Helaas is in Nederland de wind meer dan eens de spelbreker. Kaarsen zijn dus bij een open terras dus niet altijd een optie. Gelukkig hebben wij bij Tuintime gedacht aan alternatieven!

Sfeerverlichting buiten

Fakkels zijn sterker dan fragiele kaarsjes. Het verhaal gaat immers dat ook op de Olympus het eeuwige vuur bleef branden. Waan u in deze mythologische sfeer met de fakkels van Blomus. Deze stijlvol afgewerkte branders zorgen voor een fantastische sfeer! Ook windlichten zijn een toffe optie: ze hebben alle kenmerken van de klassieke kaars maar doordat ze zich achter glas bevinden, blijven ze ook veel langer branden. Als u liever niet met vuur werkt, bijvoorbeeld wanneer u kinderen of huisdieren in de buurt heeft, kunt ook kiezen voor sfeerverlichting. Deze lampen zorgen voor een gezellige gloed op uw terras zonder dat dit al te veel moeite kost. De lampen van Eva Solo draaien dan weer op zonne-energie - een win-winsituatie!


Eva Solo tuinverlichting

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen