Design tuinstoel

Met duurzame, stijlvolle basisproducten zoals onze tuinstoelen van design merken kunt u perfect uw tuin inrichten. Van de artikelen van Tuintime.nl kunt u bovendien lang genieten, aangezien wij alleen de beste kwaliteit in huis hebben! En dat tegen scherpe prijzen.

Een aantrekkelijk voordeel van onze webwinkel is de gratis bezorging van uw bestelling bij besteding van meer dan vijftig euro. Laat dat heerlijk luchtige tuingevoel maar komen! 

Tuinstoel van een design

Wij hebben verschillende soorten design tuinstoelen waarmee u heel wat comfortabele uurtjes in de tuin of op uw balkon kunt doorbrengen! De één kan niet stilzitten en is altijd bezig in de tuin, de ander ziet zijn tuin juist als de ultieme plek om tot rust te komen. Wat uw gewoontes ook zijn, een paar tuinstoelen van een design merk zijn onmisbaar. Als u ze eenmaal heeft, zult u merken wat ontspannen loungen inhoudt of kunt u na het werk in een comfortabele stoel met een lekker drankje van de laatste zonnestralen genieten.

Alles om de tuin in te richten en aan te kleden

Als u luxe-tuinstoelen van een design merk zoekt, dan kunt u kijken naar materiaal, kleur en hoe u de stoelen in uw tuin wilt opstellen. Wij hebben altijd bij uw smaak passende design tuinstoelen en daarnaast complete loungesets. Houdt u van een stoere, basic stijl of juist van felgekleurde accenten? De design tuinstoel van uw keuze kunt u uiteraard een persoonlijk tintje geven met kussens in uw favoriete stijl.

Niet alleen voor een tuinstoel van een design merk kunt u bij ons terecht. Met een zitzak, hangmat, tuinhuis, barbecue of zwembad werkt u verder aan een ware buitenliving.

Goede service gegarandeerd

 

Mocht u niet tevreden zijn over de aankoop van uw design tuinstoel of andere tuinartikelen, dan kunt u uw aanschaf retourneren. Kijk hiervoor naar de voorwaarden. Wij staan ook klaar voor informatie of deskundig advies op het gebied van tuininrichting.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen