test

Verschil muurkas en muurserre

Is er een verschil tussen een muurkas en een muurserre? Neen, in Nederland wordt het woord muurkassen gebruikt voor dit voorwerp, terwijl in België voor hetzelfde voorwerp daar de benaming muurserres aan gegeven wordt. Een muurserre en een muurkas zijn dus hetzelfde.
Om verwarring te vermijden hebben wij bij Tuintime telkens beide namen gebruikt.

per pagina
14 artikel(en)

per pagina
14 artikel(en)

Muurkassen en muurserres voor in uw tuin

Heeft u er al eens aan gedacht om een muurkas in uw tuin te installeren? Bij Tuintime vindt u de beste kwaliteit muurkassen die geschikt zijn voor uw tuin. Een zeer groot voordeel van muurkassen is dat u deze, zoals de naam het al zelf zegt, tegen de muur kunt plaatsen. De muurkas zelf hoeft u niet te verwarmen en dat scheelt weer energie; de tuinkas verwarmt zichzelf door de warmte van het huis. In de muurkas kunt u uw favoriete bloemen en planten plaatsen die u daarna, als ze sterk genoeg zijn, in de tuin kunt planten. U vindt bij Tuintime verschillende modellen muurkassen tegen de scherpste prijs, ook voor hobbykassen en broeikassen zit u goed.

Muurkas te koop bij Tuintime

Tuintime.nl houdt zich niet alleen bezig met het verkopen van tuinkassen, maar ook regentonnen zijn bij ons een belangrijk item ter ondersteuning van uw muurkweekkas. Een regenton kunt u gemakkelijk laten vollopen met water dankzij de regen en zo heeft u altijd regenwater dat bestemd is voor de planten, gras en bloemen in uw muurkas. U spaart met een regenton enkele honderden euro’s uit die u anders aan water moest betalen. Tuintime kent verschillende soorten regentonnen en op enkele regentonnen geniet u van een fikse korting.

Tuintime is er speciaal voor u

Of u nu een muurkas, een mooie regenton of andere prachtige exclusieve tuinmeubelen zoekt, Tuintime heeft het allemaal in huis om u snel van dienst te kunnen zijn. U maakt een keuze in welke muurkas u wil kopen en wij leveren u zo snel mogelijk al uw producten. En vanaf 50 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten meer. Heeft u een vraag over een muurtuinkas? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. Let ook op de muurkas aanbieding die je af en toe kan vinden bij Tuintime. Een mooie muurkas is te koop bij Tuintime, ontdek snel ons aanbod.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen