test

Hobbykas of hobbyserre?

Het verschil tussen een hobbykas en een hobbyserre, vraag je je misschien wel af? Wel deze is er niet! Kassen of hobbykassen is het woord dat gebruikt wordt in Nederland, terwijl in België de benaming serres of hobbyserres gebruikt wordt. Een hobbyserre en een hobbykas zijn dus hetzelfde, alleen hebben deze voorwerpen een andere benaming in Nederland en in België.

Om verwarring te vermijden hebben wij bij Tuintime telkens beide namen erbij geplaatst.

per pagina
21 artikel(en)

per pagina
21 artikel(en)

Hobbykas

Wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond gezellig in uw tuin eten en genieten van lekkere, zelf geteelde groenten uit uw hobbykas of hobbyserre? Met eigen groenten zal de maaltijd nog feestelijker zijn en Tuintime.nl helpt u hierbij! Zijn we al uw online partner voor allerlei andere tuinbenodigdheden, ook voor hobbykassen kunt u terecht in onze webshop. Een hobby tuinkas is een must voor iedere plantenliefhebber.

Hobbykassen voor hobbyist en gevorderde

Hobbykassen zijn er in vele soorten, maten en prijzen. In ons assortiment vindt u momenteel vier merken kassen. Deze worden geleverd in twee verschillende kleuren (blank aluminium of groen gecoat) en ook heeft u qua glas de keus uit een tweetal varianten: tuindersglas of veiligheidsglas. Daarnaast vindt u bij de diverse modellen nog talloze extra’s. U kunt ook het fundament laten leveren door ons. Tuintime.nl beveelt een fundament voor uw hobbykas sterk aan, omdat zonder fundering er te veel spanning op het glas kan ontstaan. Twijfelt u tussen een aantal modellen? Op onze website kunt u heel gemakkelijk verschillende kassen van uw keuze met elkaar vergelijken. En of u nu hobbyist of een gevorderde kweker bent, er zit altijd wel een hobby tuinkas naar uw smaak tussen! Ook voor kleinere broeikassen of muurkassen zit u ideaal. Met een mooie hobby kas slaat u geen mal figuur.

Uw eigen hobbykas

Zelf groenten verbouwen of kruiden kweken in een eigen hobbykas is erg populair. Het is helemaal niet moeilijk, gezond en vooral heel erg leuk! Laat uw gasten zelf de tomaten plukken die ze later in hun salade vinden en succes is verzekerd. Uw hobbykas bestelt u eenvoudig thuis achter de computer en u betaalt op een veilige manier. Heeft u een vraag over onze hobby kassen? U kunt deze per e-mail stellen, maar ook de klantenservice van Tuintime.nl staat u graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 voor informatie over onze hobbyserres.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen