test

Verschil tussen folieserre en foliekas

Is het nu een foliekas of een folieserre? Wel het is het alletwee! Foliekassen is het woord dat gebruikt wordt in Nederland, terwijl in België de benaming folieserres gebruikt wordt. Een folieserre en een foliekas zijn dus hetzelfde, alleen hebben deze voorwerpen een andere benaming in Nederland en in België.
Om verwarring te vermijden hebben wij bij Tuintime telkens beide benamingen gebruikt.

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Tuin inrichten met een foliekas

Heeft u er ook zo'n zin in om weer in de tuin bezig te zijn? Verlangt u ook naar het betere weer waarin u van alles kunt verbouwen in uw tuin? Wanneer u nog op zoek bent naar materialen of nog twijfelt over hoe u uw tuin wilt gaan inrichten, moet u beslist eens een kijkje nemen bij Tuintime. Wij bieden namelijk allerhande tuinartikelen aan. Of u nu op zoek bent naar een zwembad voor in de tuin, of gewoon naar planten of een kleine foliekas; bij ons kunt u overal voor terecht. Neem snel een kijkje op onze website en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Foliekassen om te kweken in jouw tuin

Ook foliekassen hebben wij in ons assortiment. Deze foliekassen zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier kunt kweken. Ideaal om te gebruiken in de tuin. Natuurlijk hebben wij foliekassen in verschillende formaten. Zo kan iedereen een foliekas aanschaffen, of u nu een grote of een kleine tuin heeft. Een foliekas zorg ervoor dat uw gewassen veel beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Zo heeft het weer er minder invloed op en kunnen ook insecten en ongedierte moeilijker bij uw gewassen. Een ideale mogelijkheid dus om op eenvoudige wijze succes bij uw gewassen te garanderen. Met een folie tunnelkas kunnen uw gewassen mooi beschermd blijven. Want een tuinkas met folie is de ideale bescherming tegen kou of ongewenste dieren.

Uitgebreid assortiment tuinkassen

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren waarop u het kweken van gewassen kunt bespoedigen en ervoor kunt zorgen dat u negatieve invloeden uitsluit. Kijkt u daarom op uw gemak eens rond op onze website tussen de tuinkassen, wie weet vindt u wel de ideale broeikas, muurkas of patiokas voor in jouw tuin. Voordat u het weet heeft u de ideale manier gevonden om uw gewassen te kweken in een kas met folie. Dat zou heel goed een foliekas kunnen zijn, maar ook een van de vele andere producten die wij verkopen. Een foliekas goedkoop aanschaffen is niet altijd eenvoudig. Maar bij Tuintime is een foliekas te koop voor een goed prijs/kwaliteit.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen