test

Geen hobbytuin zonder kweektafel

Tuintime heeft kweektafels te koop die in elke hobbykas passen. Verhoog het werkgemak in uw hobbykas met een eco-kweektafel van gerecycled kunststof of stevige, ultralichte, aluminium kweektafels met meerdere kweekniveaus. Twee kleine of een lange, voor in de hoek of over de totale lengte. Voor uw complete kweekhobby heeft Tuintime niet alleen de ideale kweektafel te koop, ook voor tuinmeubelen en buitenspeelgoed bent u hier op het juiste adres. 

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Wees goed voor uzelf en uw zaaigoed

Spaar uw rug en breng uw jonge plantjes dichter bij de warme lentezon door ze op een tuintafel of draadschap te zetten. Precies passende kweekbakken zorgen ervoor dat u deze niet van de kweektafel afstoot als u er tegenaan loopt en wanneer ze leeg zijn makkelijk wegstapelt. Zaaigoed dat u in zaaibakken kweekt is simpel aan te sluiten op een automatisch bevloeiingssysteem en doordat de wortels niet zo diep kunnen zijn de plantjes makkelijker te verspenen. Door de grote verscheidenheid aan kweeksystemen van Tuintime heeft u de mogelijkheid uw tuinkas zo in te richten dat u elk hoekje in elk seizoen waardevol kunt benutten.

Alle soorten hobbykassen en kweektafels te koop

Voor de grote of kleine tuin, patio of dakterras, het is bij Tuintime gewoonweg onmogelijk niet te slagen voor uw tuinartikelen. Hoe leuk is het om zelf uw zonminnende groenten zoals paprika en aubergine te kweken? Niet alleen zijn deze groenten lekker en gezond, met hun grote bladeren geven ze schaduw aan de kwetsbare slakroppen op de grond en ook hun bloemen zijn zeer decoratief. Tip: Bij ruimtegebrek bindt u de hogere planten op aan de poten van de kweektafels of laat u ze leunen tegen verticaal geplaatste kweekrasters. U ziet het: Tuintime heeft voor elke kas of serre de juiste kweektafel te koop.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen