test

Kweeksystemen

Onze Tuintime-webwinkel beschikt over een divers aanbod van kwalitatieve en handige tuinartikelen. Wilt u uw tuin graag stijlvol en comfortabel inrichten? Schaf dan eenvoudig de door uw gewenste tuinartikelen aan in onze webshop. Tot ons brede assortiment behoren uiteenlopende producten, zoals bijvoorbeeld bloembakken en serres, maar u vindt bij ons ook handige kweeksystemen en bijbehorende accessoires. Bekijk ons aanbod van kweeksystemen en kies een gewenst exemplaar. 

per pagina
4 artikel(en)

per pagina
4 artikel(en)

Het aanbod van kweeksystemen

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de handige Duo Planter. Die zorgt ervoor dat uw planten de geschikte hoeveelheid voeding en water krijgen. De Duo Planter heeft geen elektriciteit nodig, maar beschikt over een systeem dat de water- en voedselvoorziening regelt door gebruik te maken van zwaartekracht. Dit product maakt het kweken van planten eenvoudiger. De Duo Planter is een startset voor kwekers, maar het is mogelijk om dit product uit te breiden. Dit kan gedaan worden met een uitbreidingsset, bestaande uit diverse producten, zoals kweekpotten en een duo pothouder die de watervoorziening regelt. Er kan ook gekozen worden voor een druppel bevloeiingssysteem. Met dit systeem zorgt u er eveneens voor dat uw planten worden voorzien van genoeg water. Een ander beschikbaar kweeksysteem, dat voor een constante watervoorziening zorgt, is de handige waterautomaat. Die beschikt over een grote waterzak, waar 10,5 liter in kan worden opgeslagen.

Contact met de klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over het aanschaffen van een kweeksysteem of andere tuinartikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van advies bij uw aankoop. Er kan onder andere telefonisch contact met ons worden opgenomen. Het sturen van een e-mail is ook mogelijk. U vindt onze gegevens op de contactpagina van de website. Daar staat ook een contactformulier dat u kunt invullen. Wij zullen uw vraag of opmerking dan zo snel mogelijk behandelen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen