test

Kweekschappen

Houdt u erg van tuinieren en heeft u een eigen tuinkas vol met plantjes? Wilt u uw tuinkas op zo een manier inrichten dat u er gemakkelijk in te werk kunt gaan, maar ook voldoende ruimte overhoudt voor al het mooie groen? Misschien is een kweekschap van Tuintime een goede oplossing. Met kweekschappen behoudt u het overzicht en bespaart u veel ruimte. Daarnaast kunt u door een kweekschap te kopen nog meer plantjes verbouwen. Kijk snel in het assortiment van Tuintime en maak uw keuze snel.

per pagina
1 artikel(en)

per pagina
1 artikel(en)

Ruimtebesparing

Een tuinkas is in vele gevallen niet van ruime omvang. Toch wilt u er zo veel mogelijk in kwijt kunnen om optimaal gebruik te kunnen maken van uw kas. Daarnaast is het ook zeer zeker van belang dat de plantjes die u verbouwt in de kas voldoende ruimte hebben om goed te kunnen groeien. Met een kweekschap creëert u zodanig plaats dat u eenvoudig meer planten kwijt kunt in uw kas. Tuintime heeft een kweekschap te koop welke geschikt is voor iedere kas en gemakkelijk is te monteren. Geen moeilijkheden of complete verbouwingen, slechts met een aantal beugels monteert u de kweekschap zo in uw tuinkas. Zo ondervindt u nog meer plezier en gemak tijdens het tuinieren.

Materiaal

De kweekschap die te koop is bij Tuintime is gemaakt van mooi sterk aluminium. Deze massieve plaat zorgt voor een goede ondersteuning en is tevens van duurzaam materiaal, wat gelijk staat aan goede kwaliteit. Daarnaast is het schap zeer gemakkelijk te bevestigen met bijgevoegde beugels. Wilt u nu graag een mooie kweekschap kopen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Alle bestellingen worden binnen een zeer korte tijd afgeleverd, zo hoeft u de deur niet uit. Zo zult u met de kweekschappen veel plezier beleven aan het tuinieren in uw kas met nog meer ruimte en functionaliteit.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen