test

Kweekbak kopen

Of u nu een ervaren tuinier bent of uw groene vingers nog aan het ontwikkelen bent, het zelf kweken van plantjes en kruiden gaat het beste in speciale kweekbakken. Tuintime.be heeft kweekbakken te koop van Royal Well, de specialist op het gebied van kweekbakken en kassen. U kunt een kweekbak kopen om zelf in te zaaien, maar u kunt ook een kweekkas kopen om gekochte of gekregen zaden verder op te kweken.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Zaai- en kweekset

Tuintime heeft een kweekbak te koop die bestaat uit een combinatie van een drietal zaaitrays en evenveel kweektrays die in de zaaitrays passen. In de zaaitray laat u de zaadjes opkomen en als de plantjes verspeend moeten worden, kunt u ze overplanten in de kweektray. Per kweektray kunnen 24 plantjes worden uitgezet. De zaaitray is waterdicht: u kunt deze dus ook gebruiken voor het wellen van zaden. De kweektray is voorzien van gaatjes voor de afvoer van overtollig water.

Kweekkas kopen

Bij Tuintime zijn kweekbakken te koop met een doorzichtige, plastic deksel voor het creëren van een broeiklimaat. Zo'n kweekkasje is geschikt om in een kas, in huis én buiten te gebruiken. De bak is 6 cm hoog, het deksel 12 cm. Een set bestaat uit twee kweekkasjes.

Maxi kweekbak

Tuintime.nl heeft ook een maxi kweekbak te koop met een inhoud van maar liefst 40 liter. Hij is 18 cm hoog, 60 cm lang en 40 cm breed. De kweekbak is waterdicht, waardoor de kweekbak ook geschikt is voor het opkweken van stekjes in water en het wellen van zaden.

Royal Well kweekbakken kopen

De Royal Well kweekbakken zijn van extra stevig materiaal gemaakt. Op alle producten uit deze serie biedt Tuintime een garantie van een jaar. U kunt bij Tuintime.nl dus gegarandeerd een goede kweekbak kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen