test

Schaduwdoek voor in de kas

Om ervoor te zorgen dat uw kostbare serreplanten niet verbranden onder de felle zomerzon biedt Tuintime u verschillende manieren om dit te voorkomen. Schermdoek in de kas zorgt ervoor dat er een diffuus gebroken daglicht ontstaat dat de optimale lichtsterkte heeft. Zo krijgen uw planten toch hun benodigde zonuren zonder dat ze te lijden hebben onder de warmte. Wanneer u daarnaast de volautomatische raamopeners en een bevloeiingssysteem op timer installeert, kunt u met het onderhoud van uw kasplanten rustig een dagje overslaan.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Soorten kasscherming

Tuintime heeft naast de groen gekleurde schaduwdoek voor de serre ook een witte variant. Het verschil zit hem niet alleen in de kleur, maar ook in de sterkte van de lichtwering. De groene doeken geven een bescherming tegen zonlicht van 30% per vierkante meter, tegen 15% van de wit gekleurde kasscherming. U zet ze makkelijk vast, met de eveneens bij Tuintime verkrijgbare snapshots, in de vensterranden.

Voor eenmalig gebruik en in plaats van een schaduwdoek in de kas vindt u bij Tuintime ook schermingskrijt. Makkelijk aan te brengen met een blokkwast of een verfspuit en in de nazomer makkelijk af te wassen met water.

Schermsystemen op maat

Voor onze hobbykassen Popular 106, de Silverline 126 en de Supreme 108 hebben we een speciale schermdoek voor de kas op maat. De nette strakke afwerking aan de zijkanten met roedes voorkomt dat de schaduwdoek voor de serre doorzakt en verstrikt raakt in de planten. Neem ook eens een kijkje in ons verdere assortiment voor regentonnen, kweekrekken of foliekassen. Tuintime, de site waar tuinders en tuin elkaar ontmoeten.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen