test

Kas accessoires

Net zoals met vele dingen in het leven zijn het de kleine details die het hem doen. Voor een kas of serre zijn dat tuinkas benodigdheden zoals kweekschappen, kasscherming en als neusje van de zalm automatische raamopeners. U kunt rustig met warm weer een paar dagen weg: uw ramen gaan met een vernuftig systeem open bij warm weer en zodra de temperatuur daalt, sluiten ze uit zichzelf. Tuintime, niet alleen uw online tuinshop voor tuinkas accessoires, maar ook voor zitzakken, steigerhouten tuinmeubelen en hottubs.

Kweekrekken en zo

Kas benodigdheden als kweekrekken en kweeksystemen maken dat u nog meer planten op de toch al kleine oppervlakte van de kas kwijt kunt. Laagblijvende planten of stekjes die u eerst in kweek- of zaaibakken opkweekt, kunt u in verschillende lagen boven elkaar, als een plantenetagère, plaatsen. Nieuw bij Tuintime zijn de duobak kweeksystemen. Volledig automatisch voegt het systeem voeding en water toe aan de bloempot. Deze slimme tuinkas accessoires zijn makkelijk aan elkaar vast te klikken, zodat u onbeperkt kunt uitbreiden.

Het klimaat in de serre

Een must-have bij de kas benodigdheden zijn ook middelen om de felle midzomerzon te weren. Dit kan door krijt op de ramen aan te brengen of met schermgaas. Schermgaas wat u bij Tuintime speciaal voor de kassen Popular, Silverline en Supreme als een kant-en-klaarsysteem kunt kopen. Kas accessoires voor verdere klimaatregeling zijn de al eerder genoemde automatische raamopeners, kasverwarming voor de hele koude winters en intelligente waterautomaten of waterdruppelaars. Patiokassen, muurkassen, foliekassen of tuinserres; Tuintime heeft alle tuinkas benodigdheden overzichtelijk gerangschikt en voorzien van een duidelijke uitleg zodat u nog makkelijker uw kas accessoires kunt uitkiezen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen