Zelf uw tuin ontwerpen

De koude gure winterdagen zijn een ideale tijd om met een kop warme chocolademelk achter de computer te kruipen en op zoek te gaan naar spannende tuinontwerpen. Eerst moeten we voor onszelf helder krijgen wat we precies voor een tuinontwerp willen. Tuintime, de online tuinshop, helpt u daarbij. Het enorme aanbod aan Tuintime-tuinmateriaal vormt een ware bron van inspiratie voor kindvriendelijke, klassieke of moderne tuinontwerpen.

In iedereen schuilt een tuinontwerper

Om tot een bevredigend eindresultaat te komen, kunt u het best naar grootte van uw grondstuk enkele model tuinen ontwerpen. Het makkelijkst voert u die in op een tuinontwerp online site. U kunt ze opslaan, en met elkaar vergelijken en combineren om ze later tot uw favoriete tuinontwerp uit te werken. Een tuin ontwerpen is voor u een leuk tijdverdrijf en heeft geen haast. Wanneer u er op een gegeven moment niet meer uitkomt, laat u het gewoon een paar dagen rusten. Zelfs ervaren tuinontwerpers laten tuinontwerpen soms even liggen om tot een beter ontwerp te komen.

Modern tuinontwerp voorbereiden

Met een online programma kunt u meer dan alleen visueel tuinen ontwerpen. Met handige rekenprogrammaatjes berekent u de bestrating of de stand van de zon over het verloop van de dag. Ook kunt u uw tuin in 3D-modus zetten om een nog duidelijker beeld te krijgen van hoe de bloembakken in uw tuinontwerp komen te staan en of de steigerhouten loungeset niet te kolossaal op het terras zal worden. Wij van Tuintime zijn er trots op dat dankzij het uitgebreide assortiment tuinartikelen op Tuintime.nl wij mensen zoals u in staat stellen op een makkelijke manier uw tuin te ontwerpen. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen