test

Tuinkast of buitenkast

Jouw tuinspullen opbergen doe je in een handige tuinkast. Ontdek de tuinkasten van Tuintime en ontdek hoe jij jouw tuinmateriaal makkelijk kan wegsteken in jouw buitenkast.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Tuinkast: handig opbergsysteem voor potjes, aarde en meer

Wie graag tuiniert heeft graag alle spulletjes bij de hand om bloemetjes te snoeien, plantjes te potten en de vogels te voeren. Maar om nu voor ieder klein ding naar de schuur te moeten lopen… Een tuinkast biedt dan de oplossing! Deze zet u op het terras (kan natuurlijk ook op het balkon) en biedt ruimte voor alles wat u graag bij de hand hebt, zoals uw tuinierspullen, maar ook uw tuinservies.

Tuinkasten

De tuinkasten die verkrijgbaar zijn bij Tuintime.nl hebben een smal uiterlijk, waardoor ze niet heel veel plaats in zullen nemen op uw balkon of in de tuin. En het is makkelijker om er meerdere naast elkaar te zetten. Vooral wanneer u verschillende kleuren tuinkasten uitkiest.

Tuinkasten van hout

Het mooiste is als u een tuinkast van hout kiest voor de tuin. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en past daardoor veel beter bij de natuurlijke omgeving van uw tuin. De tuinkasten bevatten verschillende in hoogte verstelbare plankjes, zodat u potten, vazen en tuingereedschap makkelijk kunt opbergen.

Maar ook…

Weet u waar u een tuin kast ook goed voor kunt gebruiken? Voor het opbergen van uw tuinservies. Richt eens een tuin kast in met bordjes, glazen en een tafelkleed die u gebruikt voor de barbecue of als u lekker buiten wilt dineren. Of berg de zwembadspulletjes van de kinderen erin op. Een tuinkast kunt u voor zeer veel verschillende doeleinden gebruiken. En het leuke design zal zeker passen in uw tuin.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen