test

Loungeset

Jouw tuin een trendy look meegeven doe je met lounge tuinmeubelen. Een loungeset in de tuin is een echte must-have, want met loungesets kan je een gezellig hoekje maken in jouw tuin of op je terras. Alle loungesets zijn gemaakt met Wicker.

per pagina
6 artikel(en)

per pagina
6 artikel(en)

Verschillende lounge tuinmeubelen

Loungen betekent luieren en je luiert natuurlijk het allerbeste op een lounge set. Het belangrijkste onderdeel van een lounge set is een grote bank. Soms bestaat de loungeset uit alleen een bank en een bijbehorende lage tafel. Andere tuinmeubelen die lounge zijn, zijn luie stoelen of fauteuils. Lounge meubelen worden vaak gemaakt van hout, steigerhout, riet en hoogwaardig kunststof met een natuurlijke look.

Kussens om in weg te dromen

Een ander belangrijk onderdeel van lounge tuinmeubelen zijn de kussens. Vaak worden de kussens meegeleverd met de loungeset voor de tuint, maar soms kun je ook losse kussens kopen die geheel passen bij de inrichting van je tuin en je eigen smaak. Lounge meubelen kunnen zo geheel aangepast worden aan je eigen smaak.

Kleed je loungeset verder aan

De tuinmeubelen van je loungeset staan meestal dag en nacht buiten. De kunststof lounge meubelen hoeven eigenlijk geen extra bescherming maar wanneer je tuinmeubelen van de loungeset van hout zijn, dan kun je deze in de winter beschermen met een speciale hoes. Ook kun je voor de tuinmeubelen in de lounge categorie een bijbehorende box kopen om de kussens in te bewaren. Hier kun je ook een paar fleecedekens in bewaren, mochten de avonden toch frisser zijn dan je had gedacht. Lekker languit in je loungebank of heb je liever een volledige lounge tuinset, alle lounge meubelen voor in de tuin kan je vinden bij Tuintime zo creëer je jouw eigen lounge tuin. Tuintime.nl, jouw groothandel in loungesets online. Jij wil toch ook een loungeset voor buiten?

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen