test

Ligbed

Op een warme dag heerlijk genieten van de zon doe je met een ligbed in de tuin. Tuintime heeft een groot aanbod ligbedden in verschillende formaten en materialen. Een ligbed voor twee personen of houten ligbedden in je tuin, maak de juiste keuze met Tuintime.

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Ligbedden voor echt ontspannen genieten van uw tuin

Wat is er mooier dan genieten in je eigen tuin op een warme dag? Met de tuinmeubelen en ligbedden voor buiten op Tuintime creëert u uw eigen sfeertje in uw tuin. Een ligbed is heerlijk voor de ontspanning. Een tuin met ligbedden op het terras of op het gras zorgt voor een luxe uitstraling. Ligbedden staan garant voor een sfeer van rust en ontspanning. Bij Tuintime kiest u de mooiste ligbedden voor buiten.

Ligbed in de tuin

Ligbedden in de tuin worden voornamelijk gekocht om te zonnen. Zodra de zon achter de wolken verdwijnt, wordt het ligbed uit de tuin gehaald en weer opgeborgen. De tuin ligbedden op Tuintime zijn gemaakt om langer van te genieten. Zet een vuurkorf bij de ligbedden en in de avonduren heeft u een romantische plek waar u samen een drankje drinkt. Met een goed kussen en een dekentje is een ligbed buiten of in de serre een heerlijke plek om een dutje te doen. Kortom, zoekt u ligbedden in de tuin, dan is het verstandig om te kiezen voor een multifunctioneel en mooi model.

Heerlijke houten ligbed

Op Tuintime vind u mooie houten ligbedden voor buiten. In deze tuinbedden kunt u natuurlijk gebruiken om te genieten van de zon, maar u kunt deze tuinbedden ook heel gemakkelijk met een paar kussens omtoveren in een heerlijke loungebank. U kunt op een luie zondagmiddag op de ligbedden van Tuintime heerlijk genieten van een boek, werken op uw laptop of tablet of u nodigt vrienden uit voor een barbecue feestje. U kunt altijd genoeg zitplaatsen creëren met deze houten tuinbedden.

Op Tuintime bestelt u veilig en eenvoudig online. Wij leveren de producten gratis aan huis en garanderen u dat wanneer een product niet volgens wens wordt geleverd, dat u uw geld terug krijgt. De lounge ligbedden aanbiedingen die je regelmatig op Tuintime kan vinden zorgen ervoor dat je snel kan genieten van je houten ligbedden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen