Uw tuinmaterialen online

Bent u op zoek naar tuinmateriaal? Dan bent u bij Tuintime.nl op de juiste plaats! Bij deze groothandel in tuinmateriaal hebben ze een breed assortiment van tuinmeubelen en ander tuinmateriaal. Hierbij kunt u denken aan zwembaden, hangmatten, barbecues en kunstgras. Maar de luxueuze loungesets mogen ook niet vergeten worden. Bij Tuintime.nl kunt u veilig online tuinmateriaal bestellen.

Tuinmeubelen

Een van de soorten tuinmateriaal die online te bestellen zijn, zijn de tuinmeubelen. Er is veel keuze in tuinmeubelen. Veel van de tuinmeubelen die aangeboden worden zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en rotan. Dit geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Daarnaast verkopen we tuinmateriaal zoals hangmatten en zitzakken, zodat u in uw tuin heerlijk kunt relaxen. We verkopen zowel eenpersoons- als tweepersoonshangmatten en zelfs hangmatten voor kinderen en uw baby.

Tuinhuisjes

Voor het opbergen van uw materiaal bieden we bij Tuintime.nl ook diverse tuinhuisjes aan. Deze tuinhuisjes zijn net als de tuinmeubelen veelal van natuurlijke materialen zoals hout gemaakt. Er is een grote variatie in vormen, van een eenvoudig huisje met een aflopend dak tot een garage. U kunt uw tuinhuis zelf samenstellen zodat het volledig aan uw eisen voldoet. De groothandel voor tuinmateriaal levert u er een handleiding bij, zodat u aan de hand van tekeningen het huisje eenvoudig zelf in elkaar zet.

Ontspanning en vermaak

Op de website staat nog veel meer tuinmateriaal. Daarbij kunt u denken aan tuinspullen ter ontspanning of speelmaterialen voor de kinderen. We hebben namelijk buitenspeelgoed zoals tafeltennistafels, speelhuisjes en vvoetbaldoelen. Daarnaast bieden we ook zwembaden aan. Zowel inbouwzwembaden als opbouwzwembaden die u in de winter gewoon kunt afbreken. Voor een gezellige maaltijd kan je ook altijd kijken naar onze collectie barbecues.

Bestel nu uw tuinmateriaal online bij Tuintime.nl!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen