test

Tuinhuis met zadeldak

Een tuinhuis of blokhut met zadeldak zijn de meest gekende en klassieke tuinhuisjes. Een tuinhuis met zadeldak is ook wel gekend als een tuinhuis met puntdak, deze tuinhuisjes hebben 2 aflopende zijden. Als je voor een blokhut met zadeldak staat, loopt het dak af naar de zijkanten van de blokhut of tuinhuis.

per pagina
25 artikel(en)

per pagina
25 artikel(en)

Tuinhuis met zadeldak

De meest voorkomende tuinhuisjes zijn die met een puntdakje, ook wel zadeldak genoemd. Het grootste voordeel van een zadeldak is de ruime stahoogte in het midden van het huisje. Naast onze brede collectie aan tuinmeubelen, kweekkassen en buitenspeelgoed is ook de rubriek blokhutten bij Tuintime rijk vertegenwoordigd; alles voor uw complete tuin makkelijk op één adres te bestellen. Maak het uzelf nog makkelijker en geniet nog meer van outdoor met de tuinbenodigdheden van Tuintime.

Voor elk doel een geschikt tuinhuis

Wanneer u de Tuintimepagina's met tuinhuisjes bezoekt, ziet u een keur aan verschillende modellen en maten. Wanneer u bij de tuinhuizen met een puntdak kijkt, ziet u dat ieder model tuinhuis een ander zadeldak heeft. Al naar gelang de breedte van de blokhut verschilt namelijk ook de helling van het dak. Dat houdt in dat voor elk doel waarvoor u het tuinhuisje wilt gebruiken - als zithoekje voor in de volkstuin of als berging voor de tuinstoelen of tuingereedschap - u de juiste maat tuinhuis met zadeldak kunt kiezen.

Tuintime tuinhuizen

Een goedkoop tuinhuis met zadeldak begint bij Tuintime met de bescheiden afmetingen van 3,2 m², waarbij de goothoogte 176 cm en de nokhoogte 207 cm bedraagt. Dit is een ideale berging voor de triker of de fietsen van de kinderen. Het grootste model tuinhuis van Tuintime is met bijna 10 m² een stuk ruimer en is groot genoeg om er een complete tuinset in te zetten. Ook de royale goothoogte van 195cm en nokhoogte van 257 cm maakt dat u door er een verlaagd plafond in te leggen zelfs een opbergzoldertje voor de parasols in kan maken. Iets wat in een tuinhuis zonder zadeldak niet kan.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen