test

Tuinhuis plat dak

Een tuinhuis of blokhut met plat dak geven een moderne uitstraling aan jouw tuin en zijn bovendien erg praktisch. Een blokhut met plat dak biedt een groot opberggemak of je kan in tuinhuizen met een plat dak natuurlijk ook extra leefruimte creëren.

per pagina
12 artikel(en)

per pagina
12 artikel(en)

Tuinhuizen met plat dak

In de webwinkel van Tuintime vindt u diverse kwalitatieve en voordelig geprijsde tuinartikelen. Ons assortiment bestaat onder andere uit tuinmeubelen, parasols en bloembakken. Bent u op zoek naar een plek in de tuin waar u even heerlijk kunt ontspannen? Schaf dan bijvoorbeeld een tuinhuis of blokhut met plat dak aan. U kunt een blokhut of tuinhuis met plat dak ook gebruiken als opbergruimte voor in de tuin, terwijl u in sommige exemplaren zelfs uw auto kwijt kunt. In onze collectie hebben we diverse moderne tuinhuizen met een plat dak. Ga meteen naar onze webwinkel en kies uw favoriet uit ons brede aanbod van tuinhuizen en blokhutten met plat dak.

Het tuinhuizen plat dak aanbod

Het tuinhuis met plat dak aanbod verschilt en de diverse uitvoeringen worden aangeboden voor uiteenlopende prijzen. Onze aangeboden tuinhuisjes met plat dak zijn erg duurzaam en gaan daarom lang mee. De wanddikte is een belangrijke factor voor een stevig en stabiel tuinhuisje met plat dak. De wanddikte hangt af van het gebruikte hout en verschilt per tuinhuis. De tuinhuizen met plat dak worden onder andere gemaakt van vurenhout, terwijl voor de vensters gebruik wordt gemaakt van kunststofglas. Bekijk het volledige aanbod van moderne tuinhuizen met plat dak in onze webwinkel.

De klantenservice van Tuintime

Heeft u vragen over het aanschaffen van een tuinhuisje met plat dak? Neem dan contact op met de Tuintime klantenservice. Wij kunnen u van advies voorzien bij het aanschaffen van een geschikt tuinhuisje of blokhut met plat dak. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina van de Tuintime website.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen