test

Tuinhuizen met plat dak en overkapping

Een tuinhuis met een overkapping geven een extra dimensie aan jouw tuin, want door een blokhut met overkapping kan je een gezellig plekje creëren om je tuinmeubelen te plaatsen, of je kan hier jouw fietsen kwijt. Een tuinhuisje met overkapping is niets anders dan een soort dakverlenging, maar tuinhuisjes met overkapping zijn wel een lust voor het oog en bovendien heel erg praktisch.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Tuinhuizen met plat dak en overkapping

De keuze aan tuinhuisjes met overkapping is bij Tuintime enorm. Platte daken, met lessenaars- of zadeldaken en dakverlengingen aan de garage; u bedenkt een tuinhuis met zijluifel of met ruime overstekken en wij hebben het juiste tuinhuis met overkapping voor u. Heerlijk om op warme zomerdagen onder de tuinhuisoverkapping te loungen in een comfortabele steigerhouten of rieten loungeset of ontspannen een spelletje tafeltennis spelen. Bekijk ook eens de categorie tuinmeubelen en buitenspeelgoed hier bij ons in de online tuinshop voor inspirerende tuinideeën.

Tuinhuizen met overkapping

In onze online tuinshop is een tuinhuis met overkapping niet alleen als standaard tuinhuis met een overkapping te koop, maar ook naar wens onderling te combineren. Creëer zo uw eigen model tuinhuisje met overkapping. Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom kiest u afhankelijk van de stand van de zon en de ruimte in uw tuin een royaal modern tuinhuis met overkapping of een klein klassiek tuinhuisje met overkapping. Misschien wilt u de Tuintime tuinhuizen met overkapping gebruiken als garage? Kies dan voor een exemplaar met dubbele deuren en een carport.

Van berging tot chalet

De serie tuinhuisjes met overkapping bij Tuintime is van alle markten thuis en biedt tuinhuisjes met een plat dak, lessenaar- en zadeldaken, waarin onderscheid gemaakt wordt in bergingen, chalets, garages of een tuinhuis zonder overkapping. Een houten tuinhuis met overkapping geeft uw tuin een volwassen uitstraling waarin geleefd mag worden. Het natuurlijke hout van Outdoor Life Products past daarnaast in zowel een moderne als romantische tuin, bovendien zijn er verschillende blokhutten met overkapping modellen. Bekijk ze allemaal en verblijdt deze zomer uw kinderen nog met een heus 'Hans en Grietje'-tuinhuisje met overkapping van Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen