test

Een tuinpaviljoen voor zomerse avonden

In een paviljoen zal je extra uren kunnen doorbrengen in jouw tuin. Tuinpaviljoens zijn een ideale beschutting tegen de regen of ze kunnen een schaduwplekje creëren in jouw tuin. Bovendien geeft een tuinpaviljoen een mooi en luxe gevoel aan jouw tuin.

per pagina
13 artikel(en)

per pagina
13 artikel(en)

Geniet langer van de tuin onder een paviljoen

Een tuinpaviljoen is een overkapping of een luxe versie van de partytent, waar je uren in kan vertoeven. Ideaal om langer van de tuin te genieten tijdens lange (na)zomeravonden, want je zit lekker beschut. Een voordeel van een tuinpaviljoen is dat je ook buiten kunt zitten wanneer het regent. Geniet van het tikken op het dak en van de zomerse warmte.

Buiten eten

Een paviljoen is ook zeer geschikt om buiten te eten. Lekker knus onder je eigen afdakje kun je in de schaduw genieten van een heerlijke barbecue, lunch of ontbijt. Wist je dat er ook speciale paviljoens zijn om onder te koken? De stof van het dak van deze paviljoens laat namelijk de warmte van je barbecue, grill of ander kookstel door, zonder dat er vuil in het eten terecht kan komen. Ook handig om insecten te weren. Bovendien sta je lekker droog mocht het onverhoopt toch gaan regenen. Plaats dit paviljoen naast het tuin paviljoen waar je tuin- of loungeset onder staat, zodat je droog over kunt lopen.

Verschillende groottes

Tuinpaviljoens zijn verkrijgbaar voor grote en voor kleine tuinen. Er zijn grote tuinpaviljoens waar je makkelijk een grote tuinset onder kwijt kunt, maar je kunt ook voor kleine paviljoenen kiezen. Plaats het paviljoen op het gras, achterin de tuin of waar je maar wilt. Dankzij het lichtgewicht, maar sterke frame, is een tuin paviljoen makkelijk en snel te plaatsen. Ook wanneer je een groot paviljoen hebt gekozen. Wil je alleen een overkapping over het bestaande terras? Kies dan eens voor een terras paviljoen.

Feestje? Kies voor een paviljoentuinfeest

De zomer is een geschikte tijd van het jaar om een feestje te geven. Kies dan eens voor een paviljoen tuin feest. Het is namelijk heel handig om een paviljoen te gebruiken om lekker in te zitten, maar ook om een barretje in te maken of de hapjes te presenteren. Paviljoenen zijn namelijk makkelijker insectvrij te houden dan wanneer je hapjes en drankjes direct in de buitenlucht serveert. Je kunt tuinpaviljoenen overigens ook gebruiken om een hot tub of spa onder te plaatsen. Zo ben je heerlijk in de buitenlucht, maar heb je toch wat privacy. Een paviljoen is zeer veelzijdig in gebruik. Welke past er het beste bij jou in de tuin?

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen