test

Tuinhuis met lessenaarsdak

Een tuinhuis met lessenaarsdak is een tuinhuis dat een aflopend dak heeft. Terwijl een tuinhuis met zadeldak 2 aflopende zijden heeft naar de zijkant, heeft een tuinhuis met lessenaarsdak 1 aflopende zijde naar de achterkant van het tuinhuis. De voorkant van een tuinhuis met lessenaarsdak is dus hoger dan de achterkant.

per pagina
8 artikel(en)

per pagina
8 artikel(en)

Tuinhuizen

Een tuinhuis is een gezellige extra ruimte in je tuin, geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kan een tuinhuis dienst doen als extra schuur, waar je bijvoorbeeld je tuinmeubelen in bewaart. Het kan een huisje zijn waar je met plezier je planten houdt. Of een plek om je even helemaal terug te trekken met een goed boek. Waar je ook een tuinhuis voor aanschaft, de meest natuurlijke vorm is een tuinhuis met lessenaarsdak.

Schuin aflopend

Het tuinhuis met lessenaarsdak heeft een dak wat aan de voorkant enkele centimeters hoger ligt dan aan de achterkant. Dit heeft als effect dat het dak dus schuin naar achteren afloopt. Handig als het regent of sneeuwt: het water loopt dan naar achteren af, in plaats van naar voren, zoals bij een tuinhuis zonder lessenaarsdak vaak wel het geval is.

Mooi om te zien

Daarnaast is bij dit type tuinhuis het lessenaarsdak verder plat, waardoor het een moderne uitstraling heeft, maar door het hoogteverschil wel iets speels. Perfect voor in de achtertuin dus. Plaats het tuinhuis eens naast een blinde muur of tegen de schuur waarbij het laagste punt van het dak mooi kan aansluiten bij het dak van de schuur. Zo creëer je een mooi geheel.

Geheel van hout

Het tuinhuis met lessenaarsdak is gemaakt van het beste, eerlijke en vooral duurzaam hout. Het is verkrijgbaar met een dubbele openslaande deur, maar ook met een deur en een raam. Het tuinhuis met dubbele deur is vooral geschikt wanneer je bijvoorbeeld een bakfiets, motor of breed tuingereedschap onderdak wil bieden. Het tuinhuis met deur en raam is vooral heel gezellig als werkplek.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen