test

Een tuinhuis als chalet

Altijd al gedroomd van een tuinchalet? Waarom dan geen tuinhuis als chalet gebruiken? In tuinchalets kan je een extra leefruimte creëren in jouw tuin tijdens de zomer en tijdens de winter kan je jouw chalet als tuinhuis gebruiken om jouw spullen op te slaan. In jouw tuin een chalet plaatsen heeft dus zeker zijn voordelen.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Chalets

Er is niets zo fijn als een nette tuin waar u volop van kunt genieten. Tuintime.nl heeft vele producten in zijn aanbod waarmee u uw tuin nog gebruiksvriendelijker en aangenamer kunt maken. Neem als voorbeeld de houten tuinchalets waar u uw tuinmeubilair en diverse andere dingen in kunt opbergen. Handig voor als u van tuinieren houdt en u graag uw gereedschap binnen handbereik wilt, of wanneer u uw fietsen veilig wilt stallen. Maar het kan ook gebruikt worden als overdekt terras of plantenkas. Een tuinchalet is erg handig en siert tevens uw tuin. Tuintime heeft diverse houten chalets in zijn assortiment. Neemt u vooral een kijkje en maak uw keuze voor een prachtig tuinhuis chalet.

Modellen

Er zijn vanzelfsprekend diverse modellen tuinchalets beschikbaar bij Tuintime. Iedere tuin is anders qua grootte en vorm en daar wordt door middel van de verschillende modellen houten chalets op ingespeeld. Ook is het belangrijk na te gaan voor welk doeleinde het tuin chalet gebruikt gaat worden. Is het tuinhuis chalet enkel bedoeld als opslag van tuinmeubilair en gereedschap, dan is een blokmodel aan te raden. Wanneer u er ook een zitje bij wilt maken is het aantrekkelijk een chalet tuinhuis met overkapping te kiezen zodat u zowel op zonnige als minder goede dagen buiten kunt zitten. Het is afhankelijk van hetgeen u wenst, maar Tuintime. heeft diverse groottes en modellen in het assortiment zodat u de tuin chalet naar wens zult vinden.

Hout

De tuinchalets bij Tuintime zijn allen gemaakt van Noord-Europees vuurhout en van zeer goede kwaliteit. De materiaalkeuze past binnen iedere tuin en geeft verder een rustige uitstraling. Als u de tuinchalet in een bepaalde kleur wenst, kunt u deze verven of coaten. De houten chalet is tegen weer en wind bestendig en daarom een goede aanwinst voor eenieder die een chalet tuinhuis in de tuin wilt plaatsen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen