test

Verschil tussen blokhutten en tuinhuizen

De termen blokhut en tuinhuis worden vaak foutief door elkaar gebruikt, maar toch is er een verschil tussen blokhutten en tuinhuizen. Blokhutten worden gemaakt van planken die haaks in of over elkaar een hoekverbinding maken, tuinhuizen worden bestaan dan weer door een kader waartegen de wanden aangebracht worden.

Tuinhuizen kopen

Het hebben van een tuinschuur is altijd erg handig en voor sommigen onder ons ook werkelijk een must. De keuze aan tuinhuisjes is immens en daarom kun je altijd een tuinhuis krijgen dat volledig naar jou zin is. De kosten van een tuinhuis zijn relatief laag zeker met oog op het gemak dat je van een dergelijk tuinschuur kunt hebben. Wacht dus niet langer en kijk eens rond in de grote hoeveelheid tuinhuisjes.

Afmetingen tuinhuizen

Het is natuurlijk belangrijk om eerst te weten wat de afmetingen zijn van de ruimte die u beschikbaar heeft voor een tuinhuis of blokhut. Meet dit goed op, want zo voorkom je onaangename verrassingen met je tuin huis. Je kunt er van uit gaan dat naarmate het oppervlak van het gewenste huisje omhoog gaat de prijs ook evenredig mee stijgt. Houd hier dus ook rekening mee wat budget betreft. Er is eigenlijk weinig te zeggen over de grote van de huisjes. Er zijn kleine tuinhuisjes en blokhutten, grote tuinhuizen en ook gehele tuinschuren te koop. Wat je aanschaft ligt geheel en al aan jou situatie. Let goed op voor je een tuinhuis online kopen gaat.

Materialen

Er is een grote verscheidenheid aan materialen die worden gebruikt voor huisjes. Ook hier is het van jouw situatie afhankelijk welke materialen je wilt gebruiken. Kleinere huisjes zijn vaak van waaibomen hout. Deze soort hout is minder goed bestand tegen klimaatomstandigheden dan bijvoorbeeld tropisch hardhout dat veel wordt gebruikt bij grote tuinhuizen. Tropisch hardhout is dan wel gelijk weer een stuk duurder. Er zijn ook tuinhuizen te koop die gemaakt zijn van synthetische stoffen zoals kunststof of composiet. Dat laatste materiaal is veruit het sterkste en kost derhalve ook het meeste. Alvorens je een tuinhuis kopen gaat dien je dus ook de materialen goed te overwegen.

Tuinhuizen bij Tuintime

Je kunt een mooi huisje voor in je tuin altijd wel gebruiken. Denk echter wel goed na over je eigen wensen voor een dergelijk huisje. Jouw ideale tuinhuizen online kopen doe je bij Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen