Tuinhaard

Wat is er heerlijker dan in de tuin te zitten bij de tuinhaard? Geniet van het gevoel van luxe als u voor uw gietijzeren tuinhaard buiten zit en in de vlammetjes tuurt. Een tuinhaard van gietijzer is namelijk niet alleen functioneel, hij ziet er ook prachtig uit. 

Een trend die doorzet

We zien steeds meer tuinhaarden in België. Dat is niet zo vreemd, omdat het nu eenmaal lang niet altijd mooi weer is. Tuinhaarden kunnen ons langer en vaker van onze tuin laten genieten en dat komt ons woongenot natuurlijk enorm ten goede.

Op het terras een terrashaard

Ook in de herfst en in de lente kunt u heerlijk in de tuin zitten, eventueel met een dekentje erbij en een lekker drankje. Voor op het terras zijn er ook terrashaarden. Een tuinhaard, bijvoorbeeld een fraaie gietijzeren tuinhaard, kan natuurlijk ook perfect op het terras staan, dat maakt geen enkel verschil.

Authentiek uiterlijk

Een haard van gietijzer geeft een prettige warmte en ziet er authentiek uit. De tuinhaarden in België zijn dan ook vaak van dit materiaal gemaakt. Het uiterlijk van tuinhaarden is immers ook van belang, evenals dat van terrashaarden. Een tuinhaard geeft door zijn warmte een heerlijke sfeer en een gietijzeren tuinhaard versterkt dat nog eens door het materiaal. Kies dus voor een tuinhaard van gietijzer als u houdt van gezelligheid en kwaliteit.

Eisen waaraan uw haard moet voldoen

Tuinhaarden in België moeten geschikt zijn voor alle weersomstandigheden en uw mag dan ook eisen stellen aan de tuinhaarden die bij ons te koop zijn. Zo moeten tuin- of terrashaarden stabiel zijn en tegen een stootje kunnen. Reden te meer om te kiezen voor een robuust exemplaar van goed materiaal zoals een tuinhaard van gietijzer. En dan maar genieten. Voor u duurt de zomer (bijna) het hele jaar!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen