Voorbeelden van tuinen zorgen voor planvorming

Wie van plan is een tuin aan te laten leggen of te laten renoveren, kan zich door middel van voorbeelden van tuinen laten inspireren. Met een tuinidee zijn de wensen van de tuineigenaar door de professional eenvoudiger te vertalen naar de perfecte tuin.

Door de bomen het bos zien

Tuintime.nl biedt tuinen als voorbeelden of een tuin- of terrasidee. De keuze is enorm en het is voor de klant soms ingewikkeld door de bomen het bos te zien. De inspirerende voorbeelden van tuinen kunnen de keuze een stuk gemakkelijker maken. Er zijn ook parken waar voorbeelden van tuinen aangelegd zijn, een dag rondwandelen in een dergelijk park kan een tuinplan al vormen. Samen met de professional is het maken van een tuinplan op basis van budget nu een stuk eenvoudiger.

Idee vormt de basis van een ontwerp

Voor wie wat betreft tuin of terras geen idee heeft wat hij wil, zijn tuinen in voorbeelden een bron van inspiratie. Een plaatje zegt daarbij niet veel, een aangelegde tuin als idee is veel meer sprekend waarbij een tuin door een idee vorm krijgt in het hooft van de opdrachtgever. Aan de hand van een tuinidee is het maken van een ontwerp een stuk eenvoudiger.

Voorbeelden van terras, hout en meubelen

Als u een tuin aan wilt laten leggen, is het idee het halve werk. Samen met de tuinontwerper of hovenier is het uitwerken van een idee tot een plan eenvoudig. Niet alleen voorbeelden van planten of ander groen zijn handig om te bekijken, ook voor de aankleding van de tuin zijn legio producten verkrijgbaar. Denkt u daarbij aan bestrating van het terras, de omheining van de tuin met groen of met een hekwerk of schutting en de tuinmeubelen voor de ontspannen momenten in de tuin. Wie kleine tuinen ideeën heeft, heeft zeker ook al gedacht aan een verticale tuin, de bloembakken van Tuintime zijn ideaal hiervoor. Een verticale tuin is ook een ideaal balkon idee. Kortom jouw tuin inrichten ideeën komen dankzij Tuintime helemaal tot uitvoering.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen