test

Groenland moet in elke boekenkast staan

Tuintime.nl heeft naast tuinproducten ook tuinboeken. Op deze boekenafdeling is het boek Groenland van Bartel Van Riet te vinden. In dit boek laat Van Riet zien wat er met groen allemaal kan. 

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Voor een grote en een postzegeltuin

Volgens landschapsarchitect en natuurwerker Bartel Van Riet maakt het niet uit hoe groot de tuin is, zelfs op het balkon is met natuur te ontdekken. Een balkon is zelfs met tips in het boek om te toveren tot een groene oase. In het televisieprogramma Groenland geeft Van Riet praktische tips over tuinieren. Met het gelijknamige boek van Bartel Van Riet is een Groenland voor iedereen mogelijk. Naast hoofdstukken over gereedschap bevat het boek Groenland tips, bijvoorbeeld over de eetbare tuin of gemakkelijk te verzorgen bloemen. Groenland is een boek vol inspiratie en zorgt ervoor dat je direct de tuin in wilt.

Zonder gereedschap geen tuin

Tuingereedschap is onmisbaar, sterker nog: zonder gereedschap geen tuin. Van Riet laat in het boek zien welk gereedschap waar voor gebruikt moet worden en welke gereedschappen er minimaal aanwezig moeten zijn. Met grappige anekdotes in de rubrieken 'wist je' kom je allerlei handigheidjes te weten. Het boek Groenland toont ook het nut van vuile vingers: met handschoenen is nooit het echte aardgevoel te krijgen.

Een tuinboek voor iedereen

Het boek gaat niet enkel over je eigen tuin. Zo laat Bartel Van Riet in Groenland ook zien welke bomen je in je omgeving eens moet bekijken of welke elementen in de natuur de moeite waard zijn. Groenland is een boek voor iedereen, het enthousiasme van Van Riet is besmettelijk en wakkert de zin in tuinieren aan. Een tuinboek als Groenland zou in elke boekenkast moeten staan. Bart Van Riel zijn Groenland is niet het enige tuinboek in de collectie tuinboeken van Tuintime.nl.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen