Trampolinerand

De trampoline is al jaren een populair springtoestel voor zowel kinderen als volwassenen. De rand van de trampoline is een van de belangrijkste onderdelen en zal bij intensief gebruik op den duur aan vervanging toe zijn. Bij Tuintime kunt u eenvoudig een nieuwe trampoline-rand uitkiezen en bestellen, zowel voor een rond als een rechthoekig model. Kies voor veiligheid en vervang het randkussen van de trampoline eenvoudig en snel door een online aankoop via Tuintime.

Het juiste formaat

Een van de belangrijkste factoren voor het kiezen van de juiste trampoline rand is het formaat van uw trampoline. Bij een ronde trampoline meet u de diameter buitenmaat, inclusief frame. Voor een rechthoekig model meet u de lengte en de breedte aan de buitenrand van de trampoline. Naast de buitenmaat is ook de lengte van de springveren bepalend voor een goed passende trampolinerand. Kiest u een te smalle rand voor de trampoline, dan kan een kind met de voet bekneld raken tussen de stalen veren of zich bezeren bij het erop klimmen. Op de website van Tuintime wordt per trampoline rand duidelijk de diameter en de breedte vermeld.

Kwaliteit kiezen

Er zijn grote verschillen in de kwaliteit van een trampoline-rand. Aspecten als de dikte van het trampoline randkussen, het type zeil dat gebruikt wordt voor boven- en onderzijde, de kwaliteit van de stiksels en de bevestigingselementen bepalen de duurzaamheidstermijn. Een kwalitatieve trampolinerand, voorzien van Bisonyl-zeil, heeft een levensduur van minimaal drie jaar. Een goedkope variant zal waarschijnlijk na een jaar al aan vervanging toe zijn. Kiest u voor een trampoline-randkussen met een dikke vulling, dan bedekt dit de harde veren nog beter en voelt de trampolinerand dus nog prettiger aan.

Heeft u de juiste formaat rand voor de trampoline gemeten en de gewenste kwaliteit en kleur bepaald? Dan is de trampoline-rand snel en eenvoudig via Tuintime gekocht en de volgende dag al bij u thuisbezorgd.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen