Trampoline accessoires

De tuin is een centrale plaats waar iedereen op zijn manier zich kan uitleven of ontspannen. Zelf geniet u misschien het best van uw tuin in een horizontale positie op een loungebank of langs het zwembad. De kinderen denken daar over het algemeen heel anders over. Voor hun betekent de tuin lekker voetballen, klimmen op speeltoestellen, vadertje en moedertje spelen in een speelhuisje of springen en duikelen zo hoog ze kunnen op een trampoline. Online tuinshop Tuintime maakt voor jong en oud van de tuin een echte speeltuin.

Steeds uitbreidend speelgoedassortiment

De categorie buitenspeelgoed en toebehoren is bij Tuintime voortdurend in beweging. Steeds komen er nieuwe snufjes bij die het spelen in de tuin nog leuker, maar vooral ook veiliger maken. Grondankers, een trampoline ladder, rubberen tegels of het vangnet voor rondom de trampoline, om maar enkele voorbeelden te noemen. Na een poosje springen worden de benen een beetje moe en bij een mindere conditie laat de coördinatie dan te wensen over. Fijn dat er dan een ladder aan de trampoline zit zodat u, of de kinderen, er veilig vanaf kunnen stappen.

Onderhoud trampoline

Bij intensief gebruik en door de weersomstandigheden heeft een trampoline het zwaar te verduren. Om zo lang mogelijk plezier van het springdoek te hebben is regelmatig onderhoud daarom heel belangrijk. In onze online tuinshop vindt u naast de stevige stalen trampolineladder UV-spray voor het randkussen, wit spuitvet en alu-zinkspray. Om de trampoline niet nat te laten regenen trekt u het beste er een, speciaal voor de trampoline ontwikkeld, afdekzeil over. Een ruim en stevig zeil, groot genoeg om ook het randkussen en de ladder van de trampoline te bedekken.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen