Een trampoline ingraven

Een inbouw-trampoline zorgt voor veiligheid en verhoogt het plezier tijdens het springen. De jongste kinderen kunnen niet van een inbouwtrampoline af vallen en de oudere kinderen moeten veel meer moeite doen om de trampoline te verslepen. Kinderen hebben geen mogelijkheid om onder inbouwtrampolines te kruipen. Het ingraven van een trampoline op een grasveld, of op een plaats waar rubberen tegels rondom de trampoline kunnen worden geplaatst, is nog veiliger. Het voordeel voor volwassen is dat bij het ingraven van de trampoline het speeltoestel aan het oog wordt ontrokken en dat u van uw tuin kunt genieten zonder dat u tegen die grote trampoline aankijkt.

Trampoline-inbouwmogelijkheden

Op Tuintime.nl kunt u verschillende soorten trampolines kopen. Indien u van plan bent om uw trampoline in te graven, dan is het interessant om een speciale inground trampoline te overwegen. Deze hebben geen poten en kunnen direct boven het trampoline gat worden geplaatst. De inground trampolines sluiten mooi aan bij het grondoppervlak en de inbouw-trampoline sluit naadloos aan met een grasveld. Bij een inbouw-situatie dient u rekening te houden met het verplaatsen van gewicht, veerkracht en lucht. Daarom zal een ingebouwde trampoline toch iets boven het oppervlak uit komen. Om uw bestaande trampoline op staanders in te bouwen, kunt u speciale trampoline accessoires op Tuintime.nl kopen.

Trampoline ingraven of boven de grond?

Het nadeel van een trampoline ingraven is de arbeid en een gat in de tuin. Bovendien is niet elke grondsoort geschikt voor een inbouw-trampoline of dient het gat goed verstevigd te worden tegen instorten. Wanneer de waterstand hoog staat, kan het gat voor een inbouwtrampoline vol lopen met water. U moet hier rekening mee houden wanneer u overweegt dergelijke trampoline te kopen. Op Tuintime.nl vindt u veel modellen trampolines en veiligheidsaccessoires indien u de trampoline niet kunt ingraven.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen