test

Vuurkorf

Lekker rond een vuurtje zitten zonder jouw tuin te beschadigen doe je in een vuurkorf. Vuurkorven zijn zeer gezellig en zorgen ervoor dat het verschroeide gras tot een minimum beperkt wordt. Af en toe een blokje hout aan het vuur toevoegen en je kan gezellig genieten rond jouw vuurkorf.

per pagina
3 artikel(en)

per pagina
3 artikel(en)

Vuurkorven

Wanneer de dagen korter worden en het 's avonds snel koud is, is een vuurkorf een uitkomst. Daarmee kunt u namelijk behaaglijk warm op uw terras of balkon zitten en genieten van een mooie avond. Bij Tuintime zijn verschillende soorten vuurkorven verkrijgbaar. Een vuurkorf is een gezellige terrasverwarmer voor in jouw tuin of op jouw terras.

Gezellig en aangenaam bij een vuurkorf

Met een grote vuurkorf kunt u op een veilige manier een vuurtje in uw tuin maken. U creëert zo een sociale plek in uw tuin, waar u met vrienden en familie gezellig kunt zitten en lange gesprekken kunt voeren. U kunt boven het vuur ook marshmallows of brood roosteren. Zet de korf zo neer dat iedereen er goed omheen kan zitten en van de warmte kan genieten. Zorg er ook voor dat de korf veilig op een stevige stenen ondergrond wordt geplaatst, op een plek ver weg van bomen, gras en ander brandbaar materiaal.

Tips voor het gebruik

In een vuurkorf kunt u hout stoken, maar ook blokken voor de open haard. Gebruik alleen schoon en droog hout en maak het vuur aan met aanmaakblokjes of aanmaakhoutjes. Maak na afloop de korf direct schoon om het materiaal lang mooi te houden. U kunt een metalen plaat gebruiken om de as op te vangen. Bij Tuintime kunt u deze direct mee bestellen bij de korf van uw keuze. Wel zo handig!

Vuurkorven bij Tuintime.nl kopen

Vuurkorven verspreiden niet alleen een aangename warmte, ze staan ook nog eens heel mooi in uw tuin of op uw balkon. Met een sfeervol exemplaar kunt u uw tuin op een eenvoudige manier opfleuren. Bij Tuintime zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en groottes en ook voor een grote vuurkorf kunt u bij Tuintime terecht.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen